Starity

Michelle Trachtenberg - Adatlap Pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2017. március 19. 12:34 #1
- törölt felhasználó -    
Szombat délig várjuk az értelmes, saját szavaiddal megfogalmazott életrajzokat és ide, nem az adatlapos topikba! Csak azt fogadjuk el, amit ide írsz! Másolás, webfordítós verzió nem elfogadott még mindig!
A pályázaton csak a nevezők és a kijelölt tagok szavazhatnak (Lindsay019, duracell, funny18, Grace Benning, Glamster, Lizzy Lewis, LexiCobain, _ToTo_, Christo - döntetlen esetén joe_r a "bíró")!
1 felhasználónak tetszik: ScreamQueens
2017. március 22. 15:04 #2
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget! smileeee.gif


Michelle Trachtenberg


https://i.imgbox.com/koqXWjOe.jpg


Amit tudni kell róla:

Michelle Trachtenberg amerikai színésznő. A színészi karrierjét 1991-ben kezdte, mikor szerepet kapott a Law & Order című televíziós sorozat egyik epizódjában. 2005-ben főszerepet játszott a Jéghercegnő című filmben. 2008-ban szerepet kapott a népszerű Gossip Girl - A pletykafészek című sorozatban, mint Georgina Sparks. 2007-ben szerepelt a Megint 17 című filmben Zac Efron mellett. A legújabb szerepét a 2016-os Sister Cities című filmben kapta.

Kezdetek:

Michelle Christine Trachtenberg néven látta meg a napvilágot 1985. október 11-én New York City-ben. Amerikai színésznő. Édesanyja Lana Trachtenberg, aki egy bankigazgató, édesapja pedig Michael Trachtenberg, aki mérnök. Michellnek van egy nővére, akit Irene-nek hívnak. Nővérével Brooklyn-ban nevelkedtek, ahol a The Bay Academy-n tanultak művészetet. Ezt követően Michelle a Notre Dame High School-ban folytatta tanulmányait, mégpedig Kaliforniában.

Karrier:

Michelle három évesen szerepelt először, mégpedig egy reklámfilmben, ezt követően pedig számos reklámban szerepelt még. Az első komolyabb szerepét 1991-ben kapta, mikor egy epizód erejéig szerepelt a Law & Order című televíziós sorozatban, mint Dinah Driscoll. Két évvel később egy újabb epizódszereppel lett gazdagabb, mégpedig a Clarissa Explains It All című sorozatban, amelyben Elsie Soaperstein szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. 1993-tól 1996-ig állandó szereplője volt az All My Children című sorozatnak, mint Lily Benton Montgomery. Egy évvel később szerepet kapott a The Adventures of Pete & Pete című sorozatban, amelyben 1996-ig alakította Nona F. Mecklenberg-et. 1995-ben megkapta élete első filmszerepét, mégpedig a Melissa-ban, amelyben Lena karakterét formálta meg. Egy évvel később pedig főszerepet kapott a Harriet the Spy című filmben, mint Harriet M. Welsch.

1996-ban három sorozatban is szerepelt egy-egy epizód erejéig, mégpedig a Dave's World-ben, a Space Cases-ben, valamint A Holiday for Love-ban. 1997-ben szerepet kapott a Meego című sorozatban, amelyben 13 epizódon keresztül játszotta Maggie Parker szerepét. 1998-ban megkapta Gloria szerepét a Richie Rich's Christmas Wish című filmben, majd pedig a Blue's Clues, a Reading Rainbow, valamint a Guys Like Us című sorozatok egy-egy epizódjában szerepelt. Ezután 12 epizód erejéig játszott a Figure It Out című sorozatban. 1999-ben szerepelt az Inspector Gadget című filmben, amelyben Penny karakterét formálta meg. 2000-ben két filmben is játszott, mégpedig a Can't Be Heaven-ben, amelyben Julie szerepében tűnt fel, valamint A Father's Choice -ban, amiben Kelly McClain szerepét játszhatta el.

2000-ben szerepet kapott a nagysikerű Buffy the Vampire Slayer című televíziós sorozatban, amiben egészen 2003-ig játszotta Dawn Summers szerepét. Ebben a sorozatban olyan színészekkel dolgozhatott együtt, mint például Sarah Michelle Gellar, Alyson Hannigan vagy éppen David Boreanaz. 2001-től 2003-ig ő volt a narrátor a Truth or Scare című televíziós műsorban. 2004-ben 4 epizódon keresztül játszotta Celeste szerepét a Six Feet Under-ben. Ezt követően pedig megkapta Jenny szerepét az EuroTrip című filmben, majd nemsokkal ezután a Mysterious Skin című filmben kapta meg Wendy szerepét. 2005-ben főszerepet kapott az Ice Princess (Jéghercegnő) című filmben, mint Casey Carlyle. Még ugyanebben az évben szerepelt a The Dive from Clausen's Pier című televíziós filmben is, amelyben Carrie Beal szerepében láthatták őt a nézők.

2006-ban szerepet kapott a népszerű House című sorozatban, amelyben egy epizód erejéig játszhatta el Melinda Bardach szerepét. Ezt követte nem sokkal később a Black Christmas című film, amelyben Melissa Kitt szerepében tűnt fel. 2006-tól kezdve 5 epizódon keresztül szinkronizált a Robot Chicken című sorozatban, ahol több különböző karakternek is a hangját adta. Emellett pedig szerepelt a Law & Order: Criminal Intent című sorozat egyik epizódjában is, amelyben Lisa Willow Tyler szerepében tűnt fel a TV képernyőkön. 2008-ban Michelle szerepet kapott a nagysikerű Gossip Girl (Gossip Girl - A pletykafészek) című sorozatban, amiben egészen 2012-ig játszhatta Georgina Sparks szerepét. Ebben a sorozatban többek közt olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, valamint Ed Westwick.

2008-ban egy szinkronszereppel is gazdagabb let, mégpedig a Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight című animációs filmben, amelyben a Tika nevű karakternek kölcsönözte a hangját. Egy évvel később megkapta Suzanne szerepét az Against the Current című filmben, majd pedig Zac Efronnal játszhatott együtt, mégpedig a 17 Again (Megint 17) című filmben, amiben Margaret "Maggie" Sarah O'Donnell szerepében tűnt fel. Michelle még ugyanebben az évben szerepet kapott a Mercy című televíziós sorozatban, amelyben Chloe Payne szerepét játszhatta el 22 epizódon keresztül. Ezt követően ismét egy szinkronszereppel lett gazdagabb, mégpedig a The Super Hero Squad Show című animációs sorozatban, amelyben Valkyrie-nek adta hangját. 2010-ben szerepet kapott a Cop Out című filmben, amelyben Ava Monroe-ként tűnt fel, nem sokkal ezután pedig Bar girl-nek adta hangját a DC Showcase: Jonah Hex című animációs rövidfilmben.

2011-ben megkapta Ashley szerepét a Take Me Home Tonight című filmben. Ebben többek közt együtt játszhatott Anna Farissal, valamint Teresa Palmerrel. Ezt követte nem sokkal később a Love Bites című sorozat, amelyben Jodie szerepét játszotta 3 epizódon keresztül. Ezután megkapta Emma Karlin szerepét, mégpedig a Weeds című sorozatban, amiben 5 epizód erejéig volt látható. Ezután következett 2013-ban a Sexy Evil Genius című film, amiben Miranda Prague szerepét játszhatta el. Nem sokkal később egy epizód erejéig játszott a Criminal Minds című sorozatban, amelyben Diane Turner szerepét kapta meg, majd pedig a Killing Kennedy című televíziós filmben játszhatta el Marina Oswald szerepét.

Még szintén 2013-ban szerepelt az NCIS: Los Angeles című krimisorozat egyik epizódjában, mint Lily Lockhart. 2014-ben egy újabb filmszereppel lett gazdagabb, mégpedig a The Scribbler-ben, amelyben Alice szerepét játszhatta el. 2015-ben egy epizód erejéig játszott a Sleepy Hollow című televíziós sorozatban, mint Abigail Adams. Nem sokkal később a SuperMansion című animációs sorozatban hallatathatta a hangját, mivel ő szinkronizálta a Blood Moon nevű karaktert. 2015-ben még szerepelt a The Christmas Gift című televíziós filmben is, amelyben Megan-ként tűnt fel a képernyőkön. 2016-ban kapta a legújabb szerepét, mégpedig a Sister Cities című filmben, amiben Dallas Baxter szerepében tűnik fel.

Érdekességek:

- 2011. márciusában ő volt a Maxim magazin kiemelt címlaplánya.
- Állítása szerint nagyon élvezte, hogy a Gossip Girl-ben egy gonosz karaktert játszott, mert szerinte ez sokkal érdekesebb, mint egy "jókislány szerep".
- Már a Jéghercegnő című film előtt is tudott korcsolyázni, de egy nyolc hónapos képzésen is részt vett, hogy még jobb legyen a filmben.
- Nagyon szerette a Six Feet Under forgatásait.
- Nagyon szerettett Joan Cusack-kal együtt dolgozni.
- Német és orosz vér is csörgedezik az ereiben.

Filmográfia:

Filmek:

1995 .... Titkos bűnök / Melissa - Lena
1996 .... Harriet, a kém / Harriet the Spy - Harriet M. Welsch
1998 .... Richie Rich 2. - A rosszcsont karácsonya / Richie Rich's Christmas Wish - Gloria
1999 .... Bigyó felügyelő / Inspector Gadget - Penny
2000 .... Can't Be Heaven - Julie
2004 .... Euro túra / EuroTrip - Jenny
2004 .... Titokzatos bőr / Mysterious Skin - Wendy
2005 .... Jéghercegnő / Ice Princess - Casey Carlyle
2006 .... Beautiful Ohio - Sandra
2006 .... Fekete karácsony / Black Christmas - Melissa Kitt
2008 .... DragonLance krónikák / Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight - Tika (szinkronhang)
2009 .... Against the Current - Suzanne
2009 .... Megint 17 / 17 Again - Margaret "Maggie" Sarah O'Donnell
2010 .... Két kopper / Cop Out - Ava Monroe
2010 .... DC Showcase: Jonah Hex - Bar girl (voice)
2011 .... Szédületes éjszaka / Take Me Home Tonight - Ashley
2013 .... Sexy Evil Genius - Miranda Prague
2014 .... The Scribbler - Alice
2016 .... Sister Cities - Dallas Baxter

Sorozatok, televíziós filmek:

1991 .... Esküdt ellenségek / Law & Order - Dinah Driscoll
1993 .... Clarissa Explains It All - Elsie Soaperstein
1993-1996 .... All My Children - Lily Benton Montgomery
1994-1996 .... Pete és kis Pete / The Adventures of Pete & Pete - Nona F. Mecklenberg
1996 .... Dave világa / Dave's World - Angela
1996 .... Space Cases - Prankster
1996 .... Karácsonyi szerelem / A Holiday for Love - Noelle Murphy
1997 .... Meego - Maggie Parker
1998 .... Blue's Clues - önmaga
1998 .... Reading Rainbow - önmaga (szinkronhang)
1998 .... Guys Like Us - Katie
1998-1999 .... Figure It Out - önmaga
2000 .... Apai választás / A Father's Choice - Kelly McClain
2000-2003 .... Buffy, a vámpírok réme / Buffy the Vampire Slayer - Dawn Summers
2001-2003 .... Truth or Scare - narrátor
2004 .... Sírhant művek / Six Feet Under - Celeste
2005 .... Tragikus baleset / The Dive from Clausen's Pier - Carrie Beal
2006 .... Dr. House / House - Melinda Bardach
2006-2012 .... Robot Chicken - Various voices
2006 .... Esküdt ellenségek: Bűnös szándék / Law & Order: Criminal Intent - Lisa Willow Tyler
2008-2012 .... Gossip Girl - A pletykafészek / Gossip Girl - Georgina Sparks
2008 .... Családi futam / The Circuit - Kylie Shines
2009-2010 .... Mercy angyalai / Mercy - Chloe Payne
2009 .... The Super Hero Squad Show - Valkyrie (szinkronhang)
2011 .... Zűrös szerelmek / Love Bites - Jodie
2011 .... Nancy ül a fűben / Weeds - Emma Karlin
2013 .... Gyilkos elmék / Criminal Minds - Diane Turner
2013 .... A Kennedy gyilkosság / Killing Kennedy - Marina Oswald
2013 .... NCIS: Los Angeles - Lily Lockhart
2015 .... Az Álmosvölgy legendája / Sleepy Hollow - Abigail Adams
2015 .... SuperMansion - Blood Moon (szinkronhang)
2015 .... The Christmas Gift - Megan

Díjak, jelölések:

1997 .... Young Artist Award - Best Performance in a Feature Film: Leading Young Actress - Harriet the Spy - Nyertes
1998 .... Young Artist Award - Best Performance in a TV Comedy Series: Supporting Young Actress - Meego - Nyertes
2000 .... YoungStar Award - Best Young Actress in a Comedy Film - Inspector Gadget - Jelölt
2000 .... Young Artist Award - Best Performance in a Feature Film: Supporting Young Actress - Inspector Gadget - Jelölt
2001 .... Teen Choice Award - TV – Choice Sidekick - Buffy the Vampire Slayer - Jelölt
2001 .... Young Artist Award - Best Performance in a TV Drama Series: Supporting Young Actress - Buffy the Vampire Slayer - Nyertes
2001 .... Saturn Award - Best Supporting Actress on Television - Buffy the Vampire Slayer - Jelölt
2002 .... Young Artist Award - Best Performance in a TV Comedy Series: Leading Young Actress - Truth or Scare - Jelölt
2002 .... Young Artist Award - Best Performance in a TV Comedy Series: Guest Starring Young Actress - MADtv - Jelölt
2002 .... Saturn Award - Best Supporting Television Actress - Buffy the Vampire Slayer - Jelölt
2003 .... Saturn Award - Best Supporting Television Actress - Buffy the Vampire Slayer - Jelölt
2004 .... Daytime Emmy Award - Outstanding Performer in a Children's Series - Truth or Scare - Jelölt
2007 .... Sarasota Film Festival - Breakthrough Performer - Beautiful Ohio - Nyertes
2012 .... Teen Choice Award - Choice TV Villain - Gossip Girl - Jelölt

IMDb | Instagram | Twitter | Facebook
8 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell, LexiCobain, kurrek, Grace Benning, funny18, Christo, Glamster
2017. március 25. 12:00 #3
- törölt felhasználó -    
AMIT TUDNI KELL RÓLA
Michelle Trachtenberg amerikai származású színésznő. Az 1997-től 2003-ig tartó Buffy, a vámpírok réme című sorozatban ő alakította Dawn Summers-t. 1991-ben kapta első színészi szerepét a Law and Older sorozatban, egy epizód erejéig tűnt fel. 2008-ban a Gossip Girl-ben visszatérő szerepet játszott, Georgina Sparks-t.

KEZDETEK
http://www.childstarlets.com/lobby/bios/portraits/michelle_tracht12.jpg

1985. október 11-én, New York-ban, USA-ban született. Születésekor a Michelle Christine Trachtenberg nevet kapta. Van egy nővére, Irene. Vele együtt nevelekedett, Brooklyn-ban, a The Bay Academy for the Arts and Sciences középiskolán tanult művészeti szakon. A fiatalabbik testvér Californiában, a Sherman Oaks városnegyeden folytatta a tanulást, a Notre Dame High School-on. Édesapja Michael Trachtenberg, mérnökként dolgozik, édesanyja egy bankigazgató, Lana Trachtenberg. Apukája német zsidó, anyukája orosz zsidó. Nagyszülei Izraelben éltek. Nagyon fiatalon kezdte pályafutását, mivel hogy már kisbaba korában hirdetésekben szerepelt. 1988-ban, mikor a harmadik életévét töltötte szerepelt egy játékbolt poszterén, majd a televízióban is látható volt, reklámokban. Német és orosz felmenőkkel is rendelkezik.

KARRIER
http://gazettereview.com/wp-content/uploads/2015/04/michellet.jpg

Első színészi szerepét egy közismert sorozatban kapta, a Law and Order-ben, egy epizód erejéig egy haldokló kislányt, Dinah Driscoll-t játszotta. Kettő évvel azután a Clarissa Explains It All sorozatban Elsie Soaperstein szerepében láthattunk a televízió képernyőjén egy részen át. 1993-tól 1996-ig megkapta első jelentősebb szerepét, hiszen az egyik mellékszereplő, Lily Benton Montgomery szerepét kapta meg az All My Children című szappanoperában, állandó szereplő volt. Egy év eltelése után újra megcsillogtatta tudásait, szerepelt egy Nickelodelon tévécsatorna által sugározott sorozatban, a The Adventures of Pete and Pete-ben, amiben 1996-ig, azaz a sorozat befejezéséig formálta meg Nona F. Mecklenberg karakterét. Addig csak sorozatokban láthattuk, de 1995-ben már egy filmben is feltűnt, melynek címe Melissa, Lenát keltette benne életre. A sorozat hazánkban, Magyarországon a Titkos bűnök címet kapta. 1996-ban még egy filmben mutatta meg tehetségét, méghozzá főszereplőként, a Harriet the Spy című filmben, a film címében is feltűnő Harriet M. Welsch-t alakította. A film igazi gyerekeknek való történet, hisz a barátságról és a szeretetről van benne szó. Az első forgatási napon töltötte tizedik életévét Michelle. A Trachtenberg-család ekkor kettészakadt, ugyanis édesanyjával Californiába mentek, viszont Michael és Irene továbbra is New Yorkban élt.

1996-ban újabb három szerepléssel lett gazdagabb, de csak epizódszerepekkel. A Dave's World, amelyben Angela, a Space Cases, miben Prankster karakterét keltette életre, a Holiday for Love-ban Noelle Murphy-t formálta meg. Ezek közül a - magyar címén - Dave világa és a Karácsonyi szerelem a fontosabb. Egy évvel később a Meego sorozatban szerepelt, 13 epizód erejéig Maggie Parker-ként. 1998-ban a Richie Rich's Christmas Wish című filmben megkapta Gloria szerepét. Később feltűnt a Blue's Clues-ben önmagaként, a Reading Rainbow-ban szintén, méghozzá szinkronizált, és a Guys Like Us-ban Katie-ként, de e három sorozatban csak egy-egy epizód erejéig. Abban az évben és 1999-ben a Figure It Out című sorozatban 12 részen át adta át a képernyőkre önmagát. 1999-ben megkapta Penny szerepét a Inspector Gadget című filmben, melynek magyar címe: Bigyó felügyelő. Kereken 2000-ben két másik filmben is feltűnt, amik nem mások, mint a Can't Be Heaven, és a Father's Choice. Az előbbiben Julie-t, az utóbbiban pedig Kelly McClain-t formálta meg.

Áttörés
Több televíziós szereplése után belefutott Sarah Michelle Gellar-ba, a Notre Dame High School-on. Michelle beszámolt a világhírű színésznőnek arról, hogy mennyire imádja nézni a Buffy the Vampire Slayer című sorozatot, erre Sarah válaszként elvitte őt a sorozat egyik forgatására, ott találkozhatott a rendezővel/kitalálóval, Joss Whedon-nal. Meglepő módon pontosan egy olyan lányt keresett, mint az akkor tinédzser éveit töltő Michelle. Az ötödik évadtól Dawn Summers szerepét alakította. 3 évadon keresztül volt látható a sorozatban. Sokan ezt a szerepet mondják a leghíresebb szerepének. Ekkor lett közismert és úgymond ekkor tört át. A vámpíros sorozatban olyan hírességekkel dolgozhatott együtt, mint David Boreanaz, Alyson Hannigan vagy Sarah Michelle Gellar.

2001-től 2003-ig, azaz három éven át narrátorként tevékenykedett a Truth of Scare sorozatban. 2004-ben Celeste karakterét formálta meg a Six Feet Under-ben, méghozzá csak pár rész - pontosan négy - erejéig. Kicsivel később az EUROTrip című filmnél Jenny-t játszotta, majd később a Mysterious Skin filmben Wendy-ként csillogtatta meg színészi tudásait. 2005-ben főszerepet játszott a Jéghercegnő, eredeti címén az Ice Princess című sportfilmben/filmdrámában Casey Carlyle-ként volt látható a tévék képernyőjén. Abban az évben újabb filmszereppel büszkélkedhetett, a The Dive From Clausen's Pier-ben Carrie Beal-ként tűnt fel.

2006-ban a közismert Dr. House című televíziós programban egy részen keresztül Melinda Bardach-ként szerepelt. Abban az évben 5 részen át több karakter hangját ő szinkronizálta. Ezek után a Black Christmas-ben megkapta Melissa Kitt szerepét. Szerepelt a 2001. szeptemberében debütált, majdnem tíz éven át tartó Law and Order: Criminal Intent című sorozatban egy epizód erejéig a televíziók nézői Lisa Willow Tyler karakterében láthatták. 2008-ban a világhírű és népszerű Gossip Girl - A pletykafészek című sorozatban 4 évig szerepelt a képernyőkön (2012-ig) Georgina Sparks-ként, Blake Lively, Leighton Meester, és Ed Westwick híres színészek oldalán.
2007-ben nem kapott szerepet.

2008-ban egy animációs film szinkronszerepével büszkélkedhetett. Amely nem más, mint a Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight, amiben Tika hangját adta. 2009-ben Suzanne-ként csillogott a képernyőn, mégpedig az Against the Current című filmben. Később pedig a Majdnem 17, eredeti címén 17 Again filmben tűnt fel, Margaret Sarah O'Donell-t, azaz Maggie-t játszotta Zac Efron mellett. Abban az évben 22 részen át Chloe Payne szerepét formálta meg a Mercy című 1 óra 19 perces filmben. Abban Chandler Riggs, a The Walking Dead sztárja játszotta a főszerepet. Ezek után ismételten szinkronizált, Valkyrie hangját adta The Super Hero Squad Show című animációban. 2010-ben a Cop Out-ban Ana Monroe szerepét játszotta. Kicsi idő múltán a DC Showcase: Johan Hex animációs rövidfilmben Bar Girl hangját biztosította.
Egy évvel később, azaz 2011-ben a Take Me Home Tonight című filmben Ashley bőrébe volt látható, Anna Faris, Teresa Palmer oldalán. Ezek után három epizód erejéig a Love Bites-ben Jodie-t alakította. 2011. márciusában a Maxim a havi kiemelt címlaplánynak választotta. A 2012-ben forgatott The Scribbler című filmben is feltűnt, akárcsak Eliza Dushku, Katie Cassidy valamint Gina Gershon. Csak videóként jelent meg, 2014-ben vetítették le. Pletykáltak arról, hogy Michelle szerepelni fog az X-Men-ben. Kicsivel később ő játszhatta Emma Karlin-t a Weeds című sorozatban, mégpedig 5 epizódon keresztül. Nem sokkal később, 2013-ban megkapta Miranda Prague szerepét a Sexy Evil Genius című filmben. Még 2013-ban szerepelt a világhírű Gyilkos elmék, eredeti címén Criminal Minds-ben, mint Diane Turner. Ezután a Killing Kennedy című tévés filmben Marina Oswald-ot alakította. 2013-ban szerepet kapott az NCIS: Los Angeles című krimiben, egy epizód erejéig Lily Lockhart-ot alakította. 2014-ben még egy főszerepet kapott, a The Scribbler című filmben Alice-t játssza. Szerepelt a Save the Date vígjátékban, ismét főszereplőként.

FILMOGRÁFIA
Filmek
1995 .... Titkos bűnök / Melissa - Lena
1996 .... Harriet, a kém / Harriet the Spy - Harriet M. Welsch
1998 .... Richie Rich 2. - A rosszcsont karácsonya / Richie Rich's Christmas Wish - Gloria
1999 .... Bigyó felügyelő / Inspector Gadget - Penny
2000 .... Can't Be Heaven - Julie
2004 .... Euro túra / EuroTrip - Jenny
2004 .... Titokzatos bőr / Mysterious Skin - Wendy
2005 .... Jéghercegnő / Ice Princess - Casey Carlyle
2006 .... Beautiful Ohio - Sandra
2006 .... Fekete karácsony / Black Christmas - Melissa Kitt
2008 .... DragonLance krónikák / Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight - Tika (szinkronhang)
2009 .... Against the Current - Suzanne
2009 .... Megint 17 / 17 Again - Margaret "Maggie" Sarah O'Donnell
2010 .... Két kopper / Cop Out - Ava Monroe
2010 .... DC Showcase: Jonah Hex - Bar girl (voice)
2011 .... Szédületes éjszaka / Take Me Home Tonight - Ashley
2013 .... Sexy Evil Genius - Miranda Prague
2014 .... The Scribbler - Alice
2016 .... Sister Cities - Dallas Baxter

Sorozatok
1991 .... Esküdt ellenségek / Law & Order - Dinah Driscoll
1993 .... Clarissa Explains It All - Elsie Soaperstein
1993-1996 .... All My Children - Lily Benton Montgomery
1994-1996 .... Pete és kis Pete / The Adventures of Pete & Pete - Nona F. Mecklenberg
1996 .... Dave világa / Dave's World - Angela
1996 .... Space Cases - Prankster
1996 .... Karácsonyi szerelem / A Holiday for Love - Noelle Murphy
1997 .... Meego - Maggie Parker
1998 .... Blue's Clues - önmaga
1998 .... Reading Rainbow - önmaga (szinkronhang)
1998 .... Guys Like Us - Katie
1998-1999 .... Figure It Out - önmaga
2000 .... Apai választás / A Father's Choice - Kelly McClain
2000-2003 .... Buffy, a vámpírok réme / Buffy the Vampire Slayer - Dawn Summers
2001-2003 .... Truth or Scare - narrátor
2004 .... Sírhant művek / Six Feet Under - Celeste
2005 .... Tragikus baleset / The Dive from Clausen's Pier - Carrie Beal
2006 .... Dr. House / House - Melinda Bardach
2006-2012 .... Robot Chicken - Various voices
2006 .... Esküdt ellenségek: Bűnös szándék / Law & Order: Criminal Intent - Lisa Willow Tyler
2008-2012 .... Gossip Girl - A pletykafészek / Gossip Girl - Georgina Sparks
2008 .... Családi futam / The Circuit - Kylie Shines
2009-2010 .... Mercy angyalai / Mercy - Chloe Payne
2009 .... The Super Hero Squad Show - Valkyrie (szinkronhang)
2011 .... Zűrös szerelmek / Love Bites - Jodie
2011 .... Nancy ül a fűben / Weeds - Emma Karlin
2013 .... Gyilkos elmék / Criminal Minds - Diane Turner
2013 .... A Kennedy gyilkosság / Killing Kennedy - Marina Oswald
2013 .... NCIS: Los Angeles - Lily Lockhart
2015 .... Az Álmosvölgy legendája / Sleepy Hollow - Abigail Adams
2015 .... SuperMansion - Blood Moon (szinkronhang)
2015 .... The Christmas Gift - Megan

ELÉRHETŐSÉGEK
IMDb
Instagram
Facebook
Twitter
2017. március 25. 12:02 #4
- törölt felhasználó -    
A pályázatot lezárom! Köszönjük a szép életrajzokat! Az arra kijelölt tagok és a pályázók holnap délig szavazhatnak! meghajolo.gif

2017. március 26. 12:10 #5
- törölt felhasználó -    
A pályázatot RuthUribe nyerte! Gratulálok neki! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!