Starity

Jeffrey Dean Morgan - Adatlap Pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2017. március 19. 12:35 #1
- törölt felhasználó -    
Szombat délig várjuk az értelmes, saját szavaiddal megfogalmazott életrajzokat és ide, nem az adatlapos topikba! Csak azt fogadjuk el, amit ide írsz! Másolás, webfordítós verzió nem elfogadott még mindig!
A pályázaton csak a nevezők és a kijelölt tagok szavazhatnak (Lindsay019, duracell, funny18, Grace Benning, Glamster, Lizzy Lewis, LexiCobain, _ToTo_, Christo - döntetlen esetén joe_r a "bíró")!
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2017. március 23. 15:03 #2
kia08
kia08
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 50334
Azonosító: 179313
Offline offline
Köszönöm a lehetőséget! meghajolo.gif

https://i.imgbox.com/rS3Wx5XT.jpg


AMIT TUDNI KELL RÓLA
Jeffrey Dean Morgan amerikai színész karrierjét 1991-ben kezdte. 2006-ban egyszerre három sikeres sorozatban volt látható. A Nancy ül a fűben szériában Nancy halott férjét formálta meg, a Grace Klinikában Danny Duquette szívbeteget keltette életre, aki a halála után Izzie hallucinációiban is feltűnik, majd pedig az Odaátban a Winchester fiúk édesapjaként, Johnként tűnt fel, aki a 2. évadban életét vesztette. Főszereplője volt a Watchmen: Az őrzők filmnek mint a Komédiás, jelenleg pedig a The Walking Dead egyik főgonoszaként látható.

KEZDETEK
Jeffrey Dean Morgan Seattle-ben, Washingtonban született 1966. április 22-én. Édesanyja Sandy Thomas, édesapja Richard Dean Morgan. Általános iskolai éveit a 6. osztályig a Kirklandben található Benjamin Franklin Elementary Schoolban töltötte. A 7. osztálytól a 9. osztályig a Rose Hill Middle School növendéke volt, végül pedig a Lake Washington High Schoolban érettségizett le 1984-ben. Középiskolája egyike a négy legmagasabb oktatási szinttel rendelkező iskoláknak a Lake Washington School Districtben. Itt az iskolai futballcsapatban játszott, valamint a kosárlabda csapat kapitánya volt. Később tovább folytatta a kosárlabdát a Skagit Valley College csapatában is, ahova ösztöndíjjal jutott be, de egy térd sérülés miatt már nem tudta folytatni.

KORAI ÉVEK
Miután nem sikerült sportolói álmait teljesítenie a sérülés következtében, a festészet és az írás lett az újabb szenvedélye, egészen addig míg véletlenül fel nem tűnt az életében a színészet. Eleinte helyi színházokban játszott Grease és West Side Story darabokban.

Egy barátja a szülővárosából költözött Kaliforniába, és neki segített az ezzel járó dolgokat intézni és csak egy hétvégét tervezett Los Angeles-ben tölteni, de amíg az angyalok városában tartózkodott és egy U-Haul furgonnal járta a környéket, egy visszautasíthatatlan lehetőséget talált. Találkozott egy casting ügynökkel, akinek felkeltette a figyelmét a masszív megjelenése, és arra bíztatta, jelenjen meg az Angyalok vörösben / Uncaged című film szereplőválogatásán. Végül az ottani élet annyira megtetszett neki, hogy ottmaradt és igyekezett beindítani karrierjét.

Mielőtt Los Angelesbe költözött volna és színészi karrierjét elkezdte volna, Seattle-ben egy grafikai céget hozott létre.

KARRIER
Első filmes szerepét még 1991-ben kapta meg az Angyalok vörösben / Uncaged című thriller filmben, mint Sharkey. A filmben Miki és öccse, Robby elmenülnek a posztító hatású otthonukból, és a toronymagas metropoliszban találják magukat, ez pedig Los Angeles. Itt találkoznak egy stricivel, aki nem más, mint Sharkey. Miki belehabarodik és így elkezd vele dolgozni. Miki végül csapdában találja magát a Sharkey domináns világában, és meg kell találnia az utat, hogy elkerülje a rémálmot.

Látható volt a To Cross the Rubicon című filmben is, mint James barátja, akit Billy Burke formált meg. A sráblistán még Jeff Morgan néven szerepelt ennél a filmnél. Ebben az időben még néhány évet kihagyott, majd 1995-ben kapott szerepet az Extreme drámasorozatban. A harmadik részben volt látható először, mint Jack Hawkins természetfotós, akit Sarah megment és megtudja van egy tragikus titka: egy ingatlanügynök fejleszteni kívánja a városi lejtőt. A következő részben a karakter megszállottsága majdnem megöli őt és Sarah-t is.

Következő szerepe az Inkognitóban / Undercover Heat című thriller filmben volt, amelyben egy női rendőr titokban egy drága borbélyházba megy, hogy megtalálja a keresett gyilkost és közben rájön, jobban szereti ezt a megbízást, mint amennyire kellene.

1996-ban tűnt fel az Egy szempillantás alatt / In the Blink of an Eye című életrajzi drámában Jessie-ként, amelyben Veronica Hamel ábrázolja Dickoff rendezőt, aki karrierjét egy kis időre felfüggeszti, hiszen megpróbál segíteni egy barátjának, aki már jóideje a börtönben van, mivel kapcsolatba hozták egy gyilkossággal.

Ebben az évben kapta meg Dr. Edward Marcase szerepét a Víruskommandó / The Burning Zone című, csupán egy évadot megélt sci-fi sorozatban. Dr. Daniel Cassian lesz kinevezve a Fehér Ház által egy kisebb titkos munkacsoport élére, amelynek feladata, hogy megakadályozzák a potenciális biológiai katasztrófákat, emellett pedig még titkosabb feladata, hogy azonosítsák azokat a tudósokat is, akik olyan szervezetnek dolgoznak, amelynek az a céjla, hogy a bolygó legvirulensebb faját kiirtsák, ami nem más, mint az emberiség.

1997-ben Todd Hunterként volt látható a Legal Deceit című filmben, amelyben Lela Rochon által formált Sydney megtanulja, mi vezet a sikerhez. Todd segítségével karrierje szárnyra kap, majd vállalati zsarolásba és gyilkosságba lesz belerángatva. Derek barátja segítségével elkezdi a saját megtévesztését is.

1995 és 2002 között több alkalommal is feltűnt a J.A.G. - Becsületbeli ügyek / JAG sorozatban. Legelőször egy tisztviselőt alakított, később pedig CIA technikust formált.

Ezt követően 2000 és 2005 között főként sorozatokban tűnt fel egy-egy epizód erejéig. Jack Horbartként látható volt a Walker, a texasi kopó / Walker, Texas Ranger, egy tűzoltóként a Vészhelyzet / ER, Bill Nolanként a Helyszínelők / CSI: Crime Scene Investigation, Geoffrey Pine-ként a True Calling - Az őrangyal / True Calling, Stevenként a Monk - Flúgos nyomozó / Monk, és Joe Zukowskiként a Narancsvidék / The O.C. című sorozatban.

2004-ben volt a premiere A célpont bemérve / Six: The Mark Unleashed című filmjének, amelyben Tom Newman szerepét kapta meg. Az Armageddon előtt néhány nappal három férfi hatalmas választás előtt áll, kiállni Krisztusért vagy megkapni az ördögi jelet.

Ekkortájt kezdett beindulni karrierje is, egyszerre három sorozatban kapott nagyobb szerepet. A Nancy ül a fűben / Weeds szériában Judah Botwinként volt látható, aki Nancy férje és két gyermekük édesapja. Judah még a sorozat indulása előtt vesztette életét szívroham következtében. 2005-ben indult az Odaát / Supernatural című sorozat, melyben a főszereplő fiúk édesapját, John Winchestert alakította. Karaktere a második évadban életét veszti, amikor idősebb fia életéért cserébe a sajátját adja, a további évadokban pedig visszatekintésekben látható ismét, valamint többször hallható a hangja is. 2006-ban A Grace Klinika / Grey’s Anatomy sorozatban tűnik fel, mint egy beteg Denny Duquette személyében, aki a kórházi léte alatt szerelmes lesz Izzy-be és később meg is kéri a kezét, ám szívbetegsége felülkerekedik rajta. A későbbi évadokban is visszatér Izzi tumor okozta hallucinációiban.

Néhány kisebb szerep után különböző filmekben, szerepet kapott a P.S. I Love You drámában. Karaktere, William akkor tűnik fel, amikor Írországban egy bárba ülnek be a szereplők. A film kedvéért meg kellett tanulnia gitározni is, egy hét alatt sajátította el a kellő tudást a Heartból ismert Nancy Wilsontól.

A Férj és feleség / The Accidental Husban filmben Uma Thurman mellett kapta meg a másik főszerepet. Emma Lloyd rádiós műsorvezető, aki egy női hallgatójának azt tanácsolja, bontsa fel az eljegyzést, az elhagyott ex pedig ezt nem hagyja bosszú nélkül. A filmet 2007 márciusában forgatták New York városában, és DVD-n egészen 2009-ig nem adták ki.

A Télbratyó / Fred Claus című filmben egy cameo jelenete volt Rachel Weisz mellett, amikor is egy idősebb emberként parkolójegyhez próbál hozzájutni.

A Days of Wrath film 2008-ban került bemutatásra, amelyben Byront személyesíti meg. Los Angeles utcáin Danny Boy (Wilmer Valderrama) gengszter számára ismeretlen fogalom a szánalom vagy pedig a megbánás. Bandáját egy rapper ellen küldi, hogy rabolják el az autóját, de végül a helyi televíziós állomás vezetőjének az egykori barátnőjét ölik meg, akiről kiderül, hogy a Danny Boy bandájának a vezérének az anyja volt.

Egy évvel később Edward Blake-ként, azaz a Komédiásként látható a Watchmen: Az őrzők / Watchmen filmben, aki a központi szerepet kapta meg. A film 1985-ben játszódik, amikor még az egykori szuperhősök léteztek. a New Yorki rendőrség Edward Blake meggyilkolása ügyében dolgozik, közben Rorschach felfedezi, hogy Blake a kormány alkalmazásában álló álarcos kalandor volt, a régi szuperhősök elleni összeesküvés áldozata lett, majd igyekszik figyelmeztetni a többieket is. A film a DC Comics kiadásában megjelent Dave Gibbons és Alan Moore által készült Watchmen című képregénysorozatának feldolgozása.

Látható volt a Focus Features filmjében, a Woodstock a kertemben / Taking Woodstock című vígjátékban. A filmet az Oscar-díjas rendező, Ang Lee rendezte.

Ekkor utazott el Thaiföldre, ahol a Weinstein Comany drámáját, a Sanghajt forgatta. Eredetileg a filmet Sanghajban forgatták volna, de a kínai kormány az engedélyt visszavonta egy héttel a munkálatok megkezdése előtt, így Bangkokban építettek fel két háztömbnyi díszletet. A film az 1940-es években játszódik, amikoris az egész világon háború folyik. Karaktere Connor, akinek a megmentésére küldik Sanghajba legjobb barátját, a film főszereplőjét, John Cusacket. Később megtudja, barátját megölték és azt próbálja kideríteni, mi is történhetett vele.

2010-ben jelent meg a Vesztesek bosszúja / The Losers című filmje, amely filmes adaptációja a Vertigo képregénysorozatnak, amely azonos néven jelent meg és Andy Diggle és Jock által készült. A film Sylvain White rendezésében készült el és olyan színészek játszanak benne még, mint Chris Evans és Zoe Saldana.

A 2011-es The Resident című filmjében a fiatal doktornő azt gyanítja, nincsen egyedül a Brooklynban található új lakásában, majd pedig rájön, a lakást kiadó férfi ijesztően megszállottja lett. A filmben ismét együtt forgathatott Hilary Swank színésznővel, akivel korábban a P.S. I Love You filmen is együtt dolgozott. A Texas gyilkos földjén / Texas Killing Fields-ben Brianként, egy nyomozóként látható, társával pedig egy szadista sorozatgyilkost próbálnak megtalálni, aki a megcsonkított holttesteket egy közeli mocsárban rejti el, amit a helyiek gyilkos földnek neveztek el. Bár kívül esik hatáskörükön, igyekeznek a nyomára bukkanni, majd pedig a gyilkos megváltoztatja a szabályait, a nyomozókat kívánja levadászni. A film producere Michael Mann volt, míg a rendező munkát a lánya, Ami Canaan Mann végezte. A Béke, szerelem és félreértés / Peace, Love and misunderstanding című filmjében egy New Yorkban élő feszült ügyvéd úgy dönt, két tinédzser gyermekével hippie anyja farmházát látogatják meg családi nyaralás gyanánt.

2012-ben A Futár / The Carrier című filmben a címszereplőt kelti életre, a fuvarozásra szakosodott embert felbérlik, hogy szállítson egy rejtélyes ügyet az alvilág legveszélyesebb bérgyilkosa számára. A Démoni doboz / The Possession című filmjében egy fiatal lány egy antik dobozt vásárol egy udvari kiárusításon, nem tudva, hogy belül egy rosszindulatú ősi szellem él. A lány édesapja összeáll ex-feleségével, hogy gyermekük számára véget érhessen az átok, ami a doboz miatt szabadult rá.

Látható volt a 1984-es akciófilm MGM/UA rebootjában, a Vörös hajnal / Red Dawn című filmben. A cselekmény középpontjában egy csoportnyi tizenéves áll, akik lázadást indítanak, és úgy nevezik őket, hogy “Wolverines”. A várost elárasztják a kubai és orosz katonák, a szerepe szerint pedig az amerikai Különleges Erők vezetője, Andrew Tanner hadnagy megtalálja őket. A filmben olyan színészek láthatóak még, mint Chris Hemsworth, Josh Peck, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki és Isabel Lucas.

2012-ben kapta meg a Bűnös Miami / Magic City című sorozat egyik főszerepét. Az összesen 17 epizódot, ám mégis két évadot megélt szériában Ike Evans-ként látható olyan színészek mellett, mint Olga Kurylenko és Jessica Marais.

2014-ben A megváltás / The Salvation című filmben volt látható, mely az 1870-es évekbeli Amerikában játszódik. Egy békés amerikai telepes megöli azt az embert, aki a családjával is végzett, ám ez egy hirhedt banda vezérében dühöt gerjeszt. Miután a gyáva városlakók elárulták, a tettükkel végül arra kényszerítették, hogy bosszúszomjas vadász legyen belőle, és egyedül próbálja meg levadászni őket.

2015-ben mini-sorozat készült Marilyn Monroe titkos élete / The Secret Life of Marilyn Monroe néven J. Randy Taraborrelli azonos nevet viselő könye alapján, amelyben Joe DiMaggio bőrében látható. 2014 decemberében kezdték forgatni a Kanadában található Torontóban egészen 2015 februárjáig. Ezt követően egy 5 részes mini-sorozatban kapott szerepet, amely bemutatja hogyan is alakultak a texasi kopók a Texas felemelkedése / Texas Rising szériában. Gyilkos ösztön / Solace című drámájában egy különös képességű pszichiáter Dr. John Clancy (Anthony Hopkins) együtt dolgozik a FBI két ügynökével, Joe Merriwether (Jeffrey Dean Morgan) és Katherine Cowles (Abbie Cornish) ügynökökkel, hogy egy különös kegyetlenséggel elkövetett sorozatgyilkosság ügyében nyomozzanak.

Halle Berry főszereplésével készült A létezés határa / Extant sorozat egy űrhajósról szól, aki próbálja kitalálni, hogyan lett terhes, amíg egy 13 hónapig tartó szóló küldetésen vett részt az ürben. A szériában JD Richterként 13 epizódon keresztül volt látható. Desierto: Az Ördög országútja / Desierto filmjében egy csoport ember próbál átkelni a mexikói határon, hogy eljusson az Egyesült Államokba, ám útjukba kerül egy önjelölt határőr, aki igazán rasszista, aminek köszönhetően nem lesz könnyű az átjutás. A 657-es járat / Heist című filmjében, karaktere Luke Vaughn lánya beteg és nincsen pénze arra, hogy a szükséges műtétet biztosítani tudja a számára. A játékkaszinóban dolgozó pasi végül úgy dönt a kaszinó egyik alkalmazottjával kirabolják, de ez rosszul sül el, majd egy városi buszt próbálnak elrabolni és azzal megszökni, amit a kaszinó tulajdonosa nem hagy.

The Adventures of Beatle című filmje egy Beatle nevű nőről szól, aki nem hajlandó a társadalom szabályait követve élni, ezért magányos. Egyetlen emberi kapcsolata a pszichiáterével van és a sztriptíz/prostival, akit hetente egyszer alkalmaz. Egy éjszaka minden megváltozik, amikor találkozik Athena-val.

2015-ben visszatérő szerepet kapott A férjem védelmében / The Good Wife című sorozatban, Jason Crouse szerepében 29 epizódon keresztül volt látható. Egy évvel később ajánlottak a számára egy szerepet a The Walking Dead sorozatban, amit habozás nélkül el is fogadott, mivel hatalmas rajongója a szériának. A hatodik évad fináléjában jelenik meg, mint az egyik főgonosz, Negan, majd a hetedik évadtól karaktere főszereplővé lép elő. Eddig 17 epizódban szerepelt.

Egyelőre csak az előkészületek zajlanak a Militia drámafilmjén, melynek középpontjában egy ex-zsaru áll majd.

MAGÁNÉLET
1992. május 30-án vette feleségül Anya Longwell színésznőt Las Vegasban, majd 2003. július 19-én mondták ki válásukat. A 2000-es évek elején arról pletykáltak, hogy viszonya van Marina Drujko-val, amiről azóta sem derült ki, hogy van-e bármilyen alapja.

2004-től mindössze 2005-ig alkotott egy párt Sherrie Rose-zal, akitől született egy kisfiú. A nő 2009-ben erősítette meg, hogy ő az édesapja az akkor már 4 éves Deannek, akiről korábban a színész sem tudott. Azóta is akárhányszor megkérdezik, hány gyermeke van, a válasza ugyanaz, egy kisfia van Hilarie Burton színésznőtől. Ezt követően 2005-től szintén egy évig Sarah Lancasterrel randevúzott.

A Nancy ül a fűben / Weeds sorozatból ismert Mary-Louise Parker színésznővel 2006 augusztusától alkottak egy párt, 2007-ben összebútoroztak, majd 2008-ban még kapcsolatuk komolynak tűnt, hiszen ekkor került sor az eljegyzésre is, ám 2009 áprilisában végül a szakítás mellett döntöttek.

Hilarie Burton színésznővel 2009 májusa óta vannak együtt, akit az Odaát / Supernatural sorozatból ismert Jensen Ackles és felesége Danneel mutatott be neki, hiszen Danneel és Hilarie együtt forgatták a Tuti Gimi / One Tree Hill sorozatot. Első közös gyermekük, egy kisfiú 2010. március 10-én született, és a Augustus nevet kapta szüleitől, de legtöbbször csak Gusként említik meg. 2014-ben házasodtak össze.

Jelenleg Rhinebeck városában élnek, Dutchess County-ban, New Yorkban. Van egy működő 60 hektáros farmjuk is tehenekkel, csirkékkel és alpakákkal. Lámájának a Wally nevet adta, míg két alkapa a Tony és Stella nevet kapta.

2014 óta társtulajdonosa a Samuel’s Sweet Shop nevű boltnak, amely Rhinebeckben található. A zárástól mentették meg Paul Rudd színész barátjával, miután az előző tulajdonos, aki szintén a barátjuk volt, hirtelen elhunyt.

ÉRDEKESSÉGEK
- Van egy kutyája, egy nőstény Rottweiler keverék. A Bisou nevet kapta, ami franciául kicsi és édes csókot jelent.
- Második kutyáját megmentette, amikor a Vesztesek bosszúja / The Losers filmjét forgatta Puerto Ricoban. Sajnos szemtanúja volt egy tragikus jelenetnek, amikor egy ártatlan kölyökkutyát egy elhaladó autó elgázolt. Ragaszkodott hozzá, hogy kifizesse a kisállat gyógykezelésének költségeit. Egy héttel az incidenst követően átadták a kisállatot neki, és habozás nélkül felhívta az akkor már terhes Hilarie-t és közölte, hazavinne egy kutyát. A Shepard keverék a Brandi nevet kapta.
- Szabadidejét szereti a barátaival tölteni, nevetni amennyit csak lehetséges, festeni, írni és olvasni is, valamint grillezni.
- Korábbi menedzsere - aki történetesen egy nagyon jó barátja is - ejtette egy nappal az Odaát / Supernatural szerepe előtt, mivel nem sikerült a karrierjét beindítani.
- Egyik festményét a Race for the Rescues' Walk of Paws számára adományozta még 2006. október 29-én. A befolyt összegből menhelyi kutyákat és macskákat segítettek egész Pasadena területén Kaliforniában.
- Mikor Los Angelesbe költözött még nem tudott megfizetni egy saját autót, így egy motorbiciklit vásárolt magának, amin kutyáival gyakran utazik.
- Nagy Harley-Davidsons fan hírében áll, amíg Puerto Ricoban forgatott, a forgatáson található Ducatit elvitte egy körre.
- A Texas felemelkedése / Texas Rising minisorozat kedvéért 4 kiló leadása volt a terve, amit igyekezett elérni, hogy mindennap csak egy doboz tonhalat evett. A diéta olyan sikeres lett, hogy végül közel 20 kilótól sikerült megszabadulnia.

TETOVÁLÁSAI
- Amíg A megváltás / The Salvation című filmjét forgatta Afrikában, úgy döntött magára tetováltatja a filmben is használt revolverét jobb alkarjának belső részén.
- Kutyája, Bisou nevét a jobb alkarja külső részére tetováltatta.
- Van tetoválása a jobb mellizmán is, mely egy koponyát ábrázol.
- Bal felkarján is rendelkezik eggyel, amelyen nagy valószínűséggel egy angyal található szárnyakkal, mögötte pedig egy felhő mögé bújt nap található. Az egész tetoválás felett pedig egy hullócsilag helyezkedik el.
- Bal alkarjának a belső részére egy keresztet varratott magára.
- Egy nagy kereszt található a jobb felkarján is.
- Rendelkezik tetoválással a hátának jobb oldalán is, de azt ritkán lehetett eddig látni.

FILMOGRÁFIA
FILM

201?: Militia
2016: Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Thomas Wayne
2015: The Adventures of Beatle - Bruce
2015: A 657-es járat - Luke Vaughn
2015: Desierto: Az Ördög országútja - Sam
2015: Gyilkos ösztön - Joe Merriwether
2014: A megváltás - Henry Delarue
2014: They Came Together - Frank
2012: Vörös hajnal - Tanner
2012: Démoni doboz - Clyde
2012: A futár - The Courier
2011: Béke, szerelem és félreértés - Jude
2011: Texas gyilkos földjén - Brian Heigh
2011: The Resident - Max
2010: Jonah Hex - Jeb Turnbull
2010: Sanghaj -Conner
2010: Vesztesek bosszúja - Clay
2009: Woodstock a kertemben - Dan
2009: Watchmen: Az őrzők - Edward Blake / Komédiás
2008: Days of Wrath - Bryan Gordon
2008: Férj és féleség - Patrick
2007: P.S. I Love You - William
2007: Télbratyó - idősebb férfi parkoló jeggyel
2007: Kabluey - Brad
2007: Orosz rulett élőben - Rick
2006: I Jam - Dale
2005: Gyilkos múlt - Cole Davies detektív
2004: A célpont bemérve - Tom Newman
2004: Halálos hétvége - The Sheriff
1999: A fegyverforgató - Bobby
1997: Legal Deceit - Todd Hunter
1996: Egy szempillantás alatt - Jessie
1995: Dillinger és Capone - Jack Bennett
1995: Inkognitóban - Ramone
1991: To Cross the Rubicon - Rod, James barátja
1991: Angyalok vörösben - Sharkey

SOROZAT
2016-2017: The Walking Dead - Negan - 17 epizód
2015-2016: A férjem védelmében - Jason Crouse - 19 epizód
2015: A létezés határa - JD Richter - 13 epizód
2014: Shameless - Szégyentelenek - Charlie Peters - 1 epizód
2012-2013: Bűnös Miami - Ike Evans - 16 epizód
2006-2009: A Grace klinika - Denny Duquette - 23 epizód
2005-2008: Odaát - John Winchester - 12 epizód
2005: Nancy ül a fûben - Judah Botwin - 2 epizód
2005: A narancsvidék - Joe Zukowski - 1 epizód
2004: Monk - Flúgos nyomozó - Steven Leight
2004: Tru Calling - Az őrangyal - Geoffrey Pine
2004: FBI ügynökök bevetésen - Mike - 2 epizód
2003: Star Trek: Enterprise - Xindi-Reptilian - 1 epizód
2003: Helyszínelők - Bill Nolan - 1 epizód
1995-2002: J.A.G. - Becsületbeli ügyek - Wally - CIA technikus / tisztviselő - 3 epizód
2002: V.I.P. - Több, mint testőr - Randall Waring - 1 epizód
2002: Az ügyosztály - William Natali atya - 1 epizód
2002: Angel - Sam Ryan - 1 epizód
2002: Ügyvédek - Daniel Glenn - 1 epizód
2001: Vészhelyzet - Larkin tűzoltó
2000: Walker, a texasi kopó - Jake Horbart - 1 epizód
1996-1997: Víruskommandó - Dr. Edward Marcase - 11 epizód
1996: Sliders - Sid - 1 epizód
1995: Mystery Dance - Shay Astor - 1 epizód
1995: Extreme - Jack Hawkins - 2 epizód
1994: Black Sheep - Bobby Debeneke - ? epizód

MINI-SOROZAT
2015: Texas felemelkedése - 'Deaf' Smith - 5 epizód
2015: Marilyn Monroe titkos élete - Joe DiMaggio - 2 epizód

RÖVIDFILM
2009: Under the Hood - Edward Blake / Komédiás
2003: Something More - Daniel

PRODUCER
2012: A futár
2017. március 25. 12:02 #3
- törölt felhasználó -    
Az adatlapot az egyetlen pályázó, kia08 nyerte! Gratulálunk neki!
1 felhasználónak tetszik: kia08
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!