Starity

Katalin hercegné rákkal küzd

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2024. március 23. 15:44 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡
 
Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 17.07.23.
Hozzászólás: 1764
Csatolások: 69014
Azonosító: 265584
Offline offline
Hetek óta folytak a találgatások Katalin hercegné egészségügyi állapotával kapcsolatban, miután januárban túlesett egy hasi műtéten.
A teljes cikkhez kattints ide!
2024. március 23. 18:25 #2
Christay
Christay
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.03.28.
Hozzászólás: 244
Csatolások: 0
Azonosító: 263317
Offline offline
Nagyon sajnàlom őt.
Làtszik a videón is hogy egy kicsit meg van törve. Mondjuk ki nem lenne?
Úgy gondolom a sok stressz és az elfolytott gondok amikről nem beszélhetnek és nyilatkozhatnak sajnos így jön elő.
Ha valaki lelke gond terhelt és sok mindent lenyel a test sokszor figyelmezteti a gazdàjàt hogy sok teher van rajt.
2024. március 24. 15:59 #3
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2016
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Mire volt jó a sok hazudozás nem értem, már a műtét előtt tudták mi van mégis kategórikusan tagadták, nem vágok fel valakit hátha rákot találok. Már tavaly tudniuk kellet vagyis elég idő volt szegény gyerekeket felkészíteni erre. De nem inkább a palota kavarta a sz.. Kate nyakába varták Vilmos hülyeségét és a gyerekek 4 hónapig pletykákat hallgathattak a születendő zabigyerekről, az apjuk viszonyáról. Valami nincs rendben ennél a családnál amúgy Kate a 3. aki egy éven belül rákkal lett diagnosztizálva
2024. március 26. 10:35 #4
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 453
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Rosa82 Semmiben sem hazudtak, ha olvastad az eredeti nyilatkozataikat - bár a kommented alapján nem úgy tűnik. A műtét után közvetlenül tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy Katalin beavatkozáson esett át, minden rendben és már a felépülés szakaszában van. Konkrétan kitűzték, hogy Húsvét után fog visszatérni a teendőihez, aztán közkívánatra még egy anyák napi képet is közzétettek, ami szerkesztve volt, de ki nem szerkeszti a közösségi médiás képeit a mai világban?! Az, hogy pontosan milyen betegség miatt műtötték, Katalin magánügye és senkinek nincs JOGA hozzá, hogy tudjon róla, nem köteles tájékoztatni senkit. Gondolom, nem vagy tisztában a dolgok pontos menetével, de egy műtéti beavatkozás során mintákat vesznek és nem azonnal jön meg az eredmény, hogy rákos sejtekről van-e szó vagy sem. Senkinek nem "kellett tudnia" a műtét előtt, hogy mit fognak találni, főleg nem a palotában, de ehhez egyébként sincs semmi közünk.
Végtelenül sajnálom, hogy az ilyen és hasonló kommentek, áskálódások és találgatások miatt ez a szerencsétlen család hónapokig hallgatta, hogy biztos valami szerető van a dologban, vagy Kate terhes volt, kómában van, talán már meg is halt, vagy éppen válnak Vilmossal. Akkor senkit nem érdekelt, hogy ezt ők és a három gyerekük is olvashatja, most meg nagyon fel vannak sokan háborodva, hogy hát miért nem közölte ezt a nyilvánossággal azonnal, akkor megelőzhető lett volna. Emberséget sem mindenkiben van. Akik rosszindulatú pletykákat terjesztettek róla vagy belefolytak a találgatásokba, remélem, azzal a tudattal alszanak el esténként, hogy egy beteg, rákos nőt hajszoltak bele egy ilyen kiszolgáltatott, kényelmetlen helyzetbe, hogy videón kell országgal-világgal közölnie a betegségét.
4 felhasználónak tetszik: loewe2, Szandi0820, Maiko, Pavia
2024. április 06. 09:57 #5
BebeQueen
BebeQueen
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 90
Csatolások: 0
Azonosító: 201657
Offline offline
rosa82, pont az ilyen orsszindulatú emberek miatt akarták titokban tartani.smileeee.gif) Mert képtelenek vagytok elfogadni, hogy királyi család ide vagy oda, van magánéletük, és ezen csámcsogtok. Biztos nagyon örült a Meghan rajongó fejed, hogy Vilmos is megcsalta a feleségét, és lehet indokod még többet szidni őket. Borzasztóan szomorú és elkeserítő, hogy egy ilyen privát dolgot ország-világ előtt kellett elmondania, mert különben Vilmost máglyára vetették volna a rosszindulató pletykák miatt. Sok erőt ls kitartást kívánok nekik, és őszintén remélem, hogy minden rendben lesz velük!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok