Starity

Marija Sarapova melltartó nélkül fog játszani

2011. január 15. 13:01   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz teniszező nem szeret melltartót hordani, ezért már most a kedvence lett a legújabb versenyre tervezett szettje.

hirdetés
Marija Sarapova melltartó nélkül fog játszani

Az orosz teniszező január 12-én mutatta meg a nagyvilágnak, hogy az év első Grand Slam-versenyén, a Melbourne-ben rendezett Ausztrál Openen milyen felszerelésben fog pályára lépni.

A háromszoros Grand Slam-győztes lány utálja a melltartót, ezért kifejezetten örült annak, hogy szponzora, a Nike kifejezetten számára tervezett kollekciója igazodik a hétköznapi öltözködési szokásaihoz. Ám a színösszeállítás Marija választása volt.

„Ausztráliában óriási hőségben játszunk, így lényeges, milyen ruhát választunk. Amit most kaptam, könnyű anyagból készült, kényelmes és csinos. Vidám színösszeállítás ez a mostani, szeretem. A hétköznapokon is kedvelem az utcai, sportos viseletet. Szívesen hordok cipőt, farmerral és dzsekivel” – mondta a bemutatón a jelenleg 16. helyet elfoglaló teniszező.

A 23 éves teniszező a világ legjobban kereső női sportolója – ami a sporteredményeiért járó pénzdíjakat, valamint a reklámszerződésekből befolyó összegeket takarja – egy éve hosszabbította meg szerződését a világ egyik legnagyobb sportszergyártójával. Így a Nike még 8 éven keresztül 70 millió dollárral (14,4 milliárd forint) és csinos ruhákkal támogatja a teniszcsillagot.

Sarapova nagy reményekkel vág neki a jövő héten induló versenynek, ahol az első fordulóban a thaiföldi Tamarine Tanasugarn lesz az ellenfele. Reméli, hogy sikeresebb lesz, mint tavaly, amikor az első körben a szintén orosz Marija Kirilenko legyőzte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek