Starity

Nem szeret magasnak lenni Kendall Jenner

2011. január 15. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian nővérek második legfiatalabbika, a 15 éves Kendall Jenner nem szereti, hogy annyira magas. Mások azonban éppen ezt irigylik tőle!

hirdetés
Nem szeret magasnak lenni Kendall Jenner

Mikor a Teen Vogue magazin 2010-es decemberi számában a divatról beszélt a fiatal lánnyal, elmondta: azért nem hord magassarkút, mert megunta, hogy mindenkinél magasabb.

„Ha elmegyek valahova, farmert és pulcsit, vagy miniruhát veszek fel. Régebben hordtam magassarkút, de 178 centisen mindenkinél magasabb vagyok, szóval az utóbbi időben laposat hordok.”

Kendall – aki egyébként a tanulás mellett modellkedik – tehát 15 évesen már a 178 cm-t is elérte! Valószínűleg édesapjától, Bruce Jennertől örökölte, hiszen vér szerinti húga, Kylie Jenner is magas – bár ő csak 175.

Robert Kardashian lányai – akik Kendallnek és Kylie-nak csupán a féltestvérei – alacsonyak. Kim Kardashian csupán 159 cm, de a rekordot Kourtney tartja: ő mindössze 152! Furcsamód Khloe mégis akkora, mint Kendall – nem egyszer photoshopolták már alacsonyabbá, mikor Kimmel és Kourtney-val szerepelt közös fotózáson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek