Starity

Ben Barnes, a jóképű agglegény

2011. január 15. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Caspian herceg szerepében ismerhettük meg a 29 éves brit színészt. Habár nem szeret a magánéletről beszélni, most úgy tűnik, kivételt tett.

hirdetés
Ben Barnes, a jóképű agglegény

Ben Barnes karrierje jelenleg szárnyal, így nem tud időt szakítani a magánéletére. Habár párkapcsolatait mindig is titokban tartotta, azt elárulta, jelenleg nincs senki az életében.

Az életem túl elfoglalt ahhoz, hogy barátnőm legyen” – mondta szűkszavúan a kölyökképű brit színész, aki a Narnia krónikái: Caspian herceg című filmben vált világszerte ismertté 2008-ban.

Az idén 30. életévét betöltő Ben nem csak remek filmszínész, de a színpadon is megállja a helyét; tavaly szeptembertől a kritikusok által is elismert Birdsongban kapott szerepet. A darabot 2011. január 15-ig láthatták a nézők a Comedy Theatre-ben. Idén április elején bemutatásra kerül a Killing Bono című filmje is, ami az ír U2 együttes kezdeti sikereit mutatja be. A produkciót már most hatalmas érdeklődés övezi, ugyanis  ez volt Pete Postlethwaite utolsó szerepe halála előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek