Starity

Csaba megkapta a nyereményeit

2011. február 10. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első magyarországi X-faktor győztese, Vastag Csaba tegnap kapta meg a nyereményeit. Neki már biztosan megérte a versennyel járó sok stressz.

hirdetés
Csaba megkapta a nyereményeit

Fél évig tartó kemény munka, heti hárommillió néző és várakozáson felüli sikerek: Vastag Csaba, az első magyarországi X-Faktor győztese nemcsak az őt ért életre szóló élményeknek, a győzelemnek, hanem az azzal járó nyereményeknek is örülhetett 2010. december közepén. Csaba szerdán átvehette a nyereményeit.

Vastag Csaba – ahogy a többi X-Faktor-énekes is – országos ismertséget szerzett a tehetségkutatónak köszönhetően. Az élő show-kban előadott dalaival kiadott CD-je többszörös platinalemez, naptára tele van fellépésekkel, emellett az anyagi biztonságot is megkapta az X-Faktor első helyével. Az RTL Klub partnereinek köszönhetően autót, pénzt és utazást kapott a dicsőség mellé.

Február 9-én Vastag Csaba a Porsche Hungaria Seat-szalonjában beleülhetett új autójába, egy Seat Leon FR típusú gépjárműbe, amelyet Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője, illetve Papp Zoltán, a Seat márkaigazgatója adott át. A kényelem mellett az anyagi biztonságra sem lesz gondja: a Takarékpont jóvoltából egy éven át havi egymillió forintot utalnak át a bankszámlájára. A bankkártyát és a paypass-karórát Brezina Szabolcs, a Takarékbank ügyvezető igazgatója, illetve Badacsonyi Márta, a Monor Takarék Passzív üzletágvezetője adta át.

A győzelemmel együtt járt egy utazás is, amelyet eredetileg az Aeroviva ajánlott fel. Az iroda csődje miatt Csaba külföldi pihenését az RTL Klub állja, ennek szervezése folyamatban van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek