Starity

Vastag Csaba ágynak dőlt

2011. február 16. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csaba élete a verseny után fenekestül felfordult. Úgy tűnik, a szervezete sem bírja a munkával járó stresszt. Az X-faktor szépfiúja ugyanis lázasan nyomja az ágyat.

hirdetés
Vastag Csaba ágynak dőlt

Vastag Csaba, úgy tűnik, túlhajszolta magát. A sorozatos fellépéseknek meg is lett a böjtje. Az X-faktor szépfiúja az egyik koncert során megfázott, és emiatt le kellett mondania több fellépését.

Csaba nemrég szabadtéri koncerten mutatta meg magát, de másnap ezt meg is érezte. Fájt a torka, belázasodott, és alig bírt felkelni az ágyából. Rá kellett jönnie, hogy az influenza őt sem kerüli ki.

A fiúnak másnap 2 fellépése is lett volna, de esélye nem volt arra, hogy részt vegyen a koncerteken. Szerencsére profi stáb áll az X-faktor sztárja mögött, így megoldották a helyettesítését.

A koncerteken – amelyeken a fiú nem tud részt venni – Wolf Kati lép fel helyette. Elgondolkodtató, hogy ez vajon mennyire nyújt vígaszt azoknak a hölgyrajongóknak, akik Csaba miatt tették szabaddá az estéjüket vagy utaztak akár több órát is, hogy lássák 2010 hangját élőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek