Starity

Ashton Kutcher imád meztelenkedni

2011. február 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pillangóhatás sztárja furcsa kijelentést tett minap: állítása szerint szeret levetkőzni a filmjeiben, szerinte így sokkal természetesebbnek tűnik a színészi játék.

hirdetés
Ashton Kutcher imád meztelenkedni

A 33 éves színész – aki legújabb filmjében, a Csak szexre kelleszben szinte máris meztelen jelenettel indít – bevallotta, szeret levetkőzni a filmjeiben, mert szerinte sokkal természetesebb, ha nincs az emberen ruha.

Nem tudom, miért, de szeretek vetkőzni. Szeretem, amikor meztelen vagyok, így jövünk a világra, és ez természetes folyamat. Persze az kicsit más, amikor forgatás közben negyven ember körülötted áll, de ha megszoktad, utána már rá sem hederítesz” – nyilatkozta Ashton a Bang magazinnak.

Kutcher azt is hozzátette, hogy régebben nem merte volna bevállalni a meztelenkedést, mivel nagyon hosszú ideig nem tartottak rá igényt a nők. „Egészen a végzős évemig nem volt barátnőm, ezt nem kezeltem túl jól, visszahúzódóvá és szégyenlőssé tett. Szerencsére ezt azóta levetkőztem.”

A színészt legközelebb a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékban láthatjuk Natalie Portmannel, melynek múlt héten volt a magyar premierje. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek