Starity

A hálószobában is jól összeillik a megapáros

2011. február 24. 16:04   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kapcsolatukról úgy beszélnek, mint két idegen, mert másként fejezik ki érzelmeiket. Erről a saját szemünkkel is meggyőződhetünk, mivel egy fotózás erejéig beengedték a Hot! magazint hálószobájukba.

hirdetés
A hálószobában is jól összeillik a megapáros

A szerelmeseket természetesen alaposan kifaggatták: András mesélt arról is, hogy már a verseny alatt is jelentett neki valamit Reni: „Jólesett, hogy vállalta az érzéseit. Addig is tisztában voltam vele, hogy mit jelent számomra, de csak a finálén történtek után éreztem úgy, hogy a Megaházban kialakult laza viszonynál jóval komolyabb kapcsolatra vágyom.”


Reni és András boldogsága időnként párnacsatatával végződik

Reni sem húzhatta ki magát az interjú alól: „Addig még magamnak sem mertem igazán bevallani, hogy már akkor beleszerettem, amikor először megpillantottam. S miután a műsor alatt megtapasztaltam, hogyan viselkedik egy nővel, tudtam: ha nem szednek szét bennünket idő előtt, akkor ez lehet eddigi életem legkomolyabb kapcsolata...” – mesélte a Hot magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek