Starity

Salma Hayek nem akart háziasszony lenni

2011. március 03. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Salma Hayek, aki a Desperado filmmel robbant be igazán a köztudatba, elmondta, soha nem gondolta volna, hogy ennyire élvezni fogja az életét háziasszonyként.

hirdetés
Salma Hayek nem akart háziasszony lenni

Salma Hayek nem is gondolta volna, hogy az életet háziasszonyként is élvezni lehet, hiszen nemrég kézzel-lábbal tiltakozott az ellen, hogy férje mellett háztartást vezessen.

A színésznő és kedvese, Francois-Henri Pinault 2006-ban ismerték meg egymást, és nem is telt el sok idő az eljegyzésig. A művésznő eleinte tiltakozott, hogy elhagyja a filmek fővárosát, de ez könyen megváltozott a 2009-es házasságkötéssel, ugyanis Hayek akkor már eldöntötte, hogy Párizsba költözik férjével:

„Az első dolog, ami megrémisztett, a költözés volt. Nagyon megijedtem. Azt mondogattam, hogy nem költözöm Párizsba azért, hogy háziasszony legyek. Ő pedig mindig azt mondta, hogy jó, akkor mi másmilyenek leszünk. Nagyon izgalmas, ha az embernek ilyen másféle házassága van. Ő már akkor tudta, hogy itt fogok kikötni, de akkor a lehető legjobb dolgot mondta. Mielőtt észrevettem volna, már a legtöbb időmet itt töltöttem, és szeretem ezt a helyet” – mondta Salma, aki a háztartásbeli teendők mellett egy hároméves kislányt nevel férjével.

Bár azt hitte, hogy belőle soha nem lesz háziasszony, mégis bevallota, hogy ő tartja el férjét és lányukat, Valentinát: „Háziasszony vagyok. Maguk főznek a férjüknek minden este? Én igen. A leghatározottabban háziasszony vagyok. És azt kell mondanom, hogy elég jó is! A férjem szereti az egyszerűséget. A közös életünk sok szempontból valóban csillogó luxus, de sok szempontból inkább csak otthonos, ami szintén nagyon jó dolog.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek