Starity

Megmutatta kislányát Elizabeth és William

2011. március 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először mutatkozott egy családként egy magazin hasábjain Elizabeth Gutiérrez és William Levy. A két színész lassan nyolc éve alkot egy párt, s két gyönyörű gyermeket nevelnek.

hirdetés
Megmutatta kislányát Elizabeth és William

Mindenkit meglepetésként ért, hogy a People en Español április számának címlapjáról a Levy-Gutiérrez család köszön vissza. Elizabeth és William második gyermekét a magazin által készített exkluzív fotók által kívánták megmutatni a világnak, s a visszajelzések alapján mindenkit teljesen elbűvöltek vele. A március 6-án első születésnapját ünneplő Kailey Alexandra és a hamarosan ötéves nagyfiú, Christopher Alexander fotóin látszik, hogy Tophy mennyire odáig van kishúgáért.

A magazin nem kevesebb mint 13 oldalt szánt Elizabethék családi albumának exkluzív fotóira, s a csodálatos képek mellett egy, a fiatal párral készült interjút is élvezhetnek az olvasók. Az interjúban William elsősorban a szülői felelősségről mesélt, és arról, hogy számukra a család mindennél fontosabb. Ám nem csak szép dolgokról esett szó. A kubai színész beszélt a vádakról, miszerint megerőszakolta az egyik kiskorú rajongóját, és többször megcsalta kedvesét; Elizabethet pedig a hírek szerint válságba került kapcsolatukról és esküvői terveikről kérdezték. A színésznő elmondta, ők is csak emberek, akik ugyanúgy, mint mások, szomorú és örömteli dolgokon is keresztülmennek.

„Emberek vagyunk, akik jó és rossz dolgokon mennek keresztül. A sajtó mondhat rólunk bármit, mi normális pár vagyunk, akik néha jól megvannak, néha pedig nem” – mondta Gutiérrez.

Korábban sokan gondolták róluk, hogy házasok, ennek pedig az az oka, hogy mindkettejük vezetékneve Gutiérrez, ám William, mióta híres lett, csak a Levyt használja. A színész erről a következőket mondta:

„Soha nem voltunk házasok, mi nem házasok, hanem egymásnak elkötelezettek vagyunk. Akkor házasodunk össze, ha Isten úgy akarja, ha lesz elegendő szabadidőnk összeházasodni, és nászútra menni, de erre jelenleg nincs időnk... Az, hogy ugyanaz a vezetéknevünk, egy újabb egybeesés az életünkben.”

A kis család láthatóan nagy boldogságban tölti mindennapjait, jelenleg Mexikóban, Elizabeth ugyanis, amint véget értek az El fantasma de Elena (’Elena szelleme’) forgatásai, azonnal kedvese után repült, hogy minél több időt tölthessenek együtt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek