Starity

Cristiano Ronaldo megkérte barátnője kezét

2011. március 05. 13:01   |   Szerző: andiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cristiano Ronaldo február 14-én, Valentin napon megkérte barátnője kezét New Yorkban. A labdarúgó két edzés között repült New Yorkba, és vörös rózsával a kezében, térdre ereszkedve kérte meg a lány kezét.

hirdetés
Cristiano Ronaldo megkérte barátnője kezét

A focista eljegyezte kedvesét, Irinát, akiről még pár napja olyan hírek láttak napvilágot, hogy gyermeket vár. Több spanyol újság értesülése szerint a labdarúgó két edzés közben repült New Yorkba, ahol vörös rózsával a kezében, térdre ereszkedve kérte meg a barátnője kezét. 

Irina Sheik a David Lettermann Show-ban elárulta, hogy Cristiano  valami romantikus dolgot akart Valentin-napra, így az amerikai nagyvárosban meglepte őt, és megkérte a kezét, amire ő örömmel modott igent.

A pár nyárra tervezi az esküvőt, méghozzá Madeira szigetére. A brit Daily Mail magazin  megszólaltatta Cristiano barátját, aki elmondta, hogy a pár egyelőre nem terveztett közös babát, de a jelek szerint Irina terhes, és rettentően boldogok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek