Starity

Matt LeBlanc: „A Jóbarátok mentett meg”

2011. március 08. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Matt LeBlanc elárulta, a Jóbarátok című sorozat mentette meg a totális csődtől, és örül, hogy ő kapta meg Joey szerepét.

hirdetés
Matt LeBlanc: „A Jóbarátok mentett meg”

A Jóbarátok sztárja, Matt LeBlanc állítása szerint, ha nem fedezték volna fel a sorozatban, valószínűleg a süllyesztőbe került volna, és még mindig szegény lenne.

Joey Tribbiani karaktere mentette meg Matt LeBlanc életét – állítja a színész, akinek nagyon jól jött, hogy felfedezték, mert rettenetesen rosszul állt anyagilag. Bár nem számított rá, hogy milliomos lesz a sorozat sikere miatt, és nem bánja, hogy a karaktere elég sok skatulyát húzott rá, hiszen ez a show-műsor mentette meg az életét.

Összesen 11 dollárom volt. A Jóbarátok volt a negyedik sorozatom, mert a többi mind zátonyra futott. Hatszor olvastam el a szövegkönyvet, majd visszamentem, és igazából nem számítottam rá, hogy alkalmasnak találnak. Mindenesetre hálás vagyok azért, hogy felvettek, különben fogalmam sem lenne, hol tartanék most – nyilatkozta a színész a The Sun magazinnak.

A 43 éves Matt egy évtizedet húzott le a Jóbarátokban, majd jött egy saját sorozat Joey Tribbianiról, ami 46 epizódot élt meg. Jelenleg Tamsin Greiggel és Kathleen Rose Perkinsszel forgatja az Episodes című sorozatát, mely önmagáról szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek