Starity

VV4: Béci újra párbajgyőztes lett

2011. március 12. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai párbajról a Rácz fiú tért vissza a luxusbörtönbe. Mikor Béci elhagyta a stúdiót, ellenfele, Szandika zokogni kezdett.

hirdetés
VV4: Béci újra párbajgyőztes lett

Szombaton játszódott le a Való Világ párbaja, melynek két résztvevője Rácz Béla és Lőrincz Alexandra voltak. A villába háromnegyed 9-kor kapcsolt be Stohl András és Lilu a stúdióból, ahol óriási tömeg és egy zenekar nézte az adást. A műsorvezetők először feltettek néhány általános kérdést a két párbajozónak, majd videókat mutattak róluk, és elmondták a szavazás állását: 60–40%-re vezetett egyikük. Szandika teljesen megdöbbent ezen, és csak annyit tudott mondani, hogy köszöni a szavazatokat – nem számított ennyire.

A vidám, barátságos hangulatban zajló párbaj alatt mindenről beszélgettek a játékosok és a műsorvezetők: szóba került a Bécivel tartott párbajban kiesett Olivér, Szandika és Béci villabeli kapcsolata, a kiválasztás, okok, érvek, tervek.

Stohl András pontosan este 10-kor mondta ki a győztes nevét: mikor Béci meglátta, hogy az ő fotója alatt látható a 60%-os, győzelmet jelző szám, megkönnyebbülten elmosolyodott, Szandika pedig csalódottan megrázta a fejét annak ellenére, hogy szándékosan tetette magára a jelet barátaival. Miután a Rácz testvérpár fiútagja visszatért a villába, Szandika zokogni kezdett. Nemcsak azért, mert kiesett a játékból, hanem mert legjobb barátja, Sanyi mellett meglátta annak barátnőjét – eddig Sanyinál lakott és ő is segített neki mindenben, most viszont attól fél, hogy nem fog többet figyelni rá.

A szőke lány a búcsúbeszédét Anikónak címezve mondta el. Mosolyogva köszönt el barátnőjétől, de amint kikapcsolták a monitort, visszatért a szomorú kifejezés az arcára. Reméljük, minden rendben lesz vele, és – mivel eddig teljes mértékben Sanyira támaszkodott mind pénzügyi helyzetében, mind lakásában – sikerek érik a továbbiakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek