Starity

VV4: Béci nyerte meg a párbajt!

2011. február 12. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Olivér hívta ki Bécit a párbajra, mégis a testvérpár fiútagja ment vissza a villába. A „vagányok” kategóriában bejutott Oli nagy arányban vesztett.

hirdetés
VV4: Béci nyerte meg a párbajt!

Elsőként Simor Olivér hagyta el a villát, és tért be a stúdióba.  Barátnőjével, Enikővel állandóan szemkontaktusban volt, ugyanis az utóbbi napokban igencsak rosszul érezte magát Oli amiatt, hogy ilyen közeli viszonyt alakított ki Anikóval – a villalakók pedig folyamatosan azzal vádolták, hogy megcsalja a barátnőjét. Félt, és már nem is volt biztos benne, hogy barátnője még mindig ugyanúgy szereti. Az utóbbi három napban egyáltalán nem önmaga volt: teljesen magába fordult, rossz kedve volt, sírt, dühöngött, a falat ütötte. Eltűnt a vidám, vicces és szórakoztató Olivér.

Az egész párbaj alatt nagyon maga alatt volt a rosszfiú. Úgy tűnik, kedvtelensége teljes mértékben kihatott a sorsára. Végig Enikőt nézte, illetve a barátaival próbált beszélni. Nem figyelt se Lilura, se Bucira, akik többször is rászóltak. Ezzel szemben Béci nagyon aktív volt, nevetett, ugrált, sőt még egy hátraszaltót is bemutatott, amikor beért a stúdióba.

Úgy volt, hogy Olivér beszédét a legjobb barátja, Alekosz mondja el, ám ő már kétszer is beszélt, ezért Anikónak osztottak lapot ezúttal. Olivér mégis kikönyörögte, hogy barátja beszéljen. Ezen Anikó kiborult, és sírva rohant be a hálószobába. A kortesbeszédet tehát Alekosz mondta el, a Bécire szavazókat pedig Gombi próbálta biztatni.

Óriási különbség volt a szavazatokban. A százalékarány 39-61% volt. Mikor kimondták a győztes, azaz Béci nevét, a fiú elmosolyodott, Olivér pedig elkomorult. Miután Béci visszatért a villába, azt mondta, első dolga az lesz, hogy leül Enikővel beszélgetni.

Mikor Béci visszatért a villába – egy gyerekpezsgővel a kezében, ugyanis még mindig tart az alkoholtilalom –, testvére, Gigi, Jerzy, Gombi és Laci ordítva odarohantak. Éván, Anikón és Alekoszon látszott a döbbenet, Szandika volt az, aki viszont teljesen kiborult. Mikor a tévéhez hívták őket – ahol elmondta Olivér a búcsúbeszédét – Szandika sírva kiabált, és meg is dobta a tévét. A búcsúbeszédet barátjának, Alekosznak címezte. Megígérte, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ő nyerje meg a játékot, hiszen megérdemli; kampányolni fog neki, és a szavazóit az övéivel egyesíteni.

Valószínűleg ezután nagy változások lesznek a villalakók életében, ugyanis Olivér egy fontos központi személyiség volt. A párbaj után egy körülbelül fél perces élő adást láthattunk, amiben azt mutatták, amint Anikó Alekosz vállán sír a hálószobában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek