Starity

VV4: Kiborult Olivér szerelme

2011. február 07. 19:07   |   Szerző: Miss Rebelle

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezelőtt pár héttel Olivér még házasságot is ígért a fiatal lánynak, aki most értetlenül áll a tények előtt. Bár Olivér nem akarta megalázni szerelmét, mégis sikerült neki.

hirdetés
VV4: Kiborult Olivér szerelme

Mindenki azt várja, hogy mikor teljesedik be Anikó és Olivér szerelme, kivéve egy embert, Olivér kinti párját, Enikőt. Bár a 32 éves fiú először ellentmondott Szandika és Anikó közeledésének is, de később, bár suttogva, de bevallotta a villa rosszlányának, hogy számára sem közömbös.

Enikő persze teljesen kiborult, és a telefonját is kikapcsolta, nem akar senkivel sem beszélni. Pedig Olivér legjobb cimborája szerint amit Oli csinál pusztán csak taktika.

 „Olivérnek – ahogy ő is mondta – hihetetlen szeretethiánya van, ami érthető, hiszen természetellenes élethelyzetben vannak. Számára a villában eltöltött 75 nap olyan, mintha a civil életben együtt élne valakivel már vagy egy éve, hiszen a nap 24 órájában el kell viselniük egymást. Ugyanakkor az Anikó és közte kialakult vibrálást nem nehéz észrevenni, kérdés, hogy melyik utat választja. Rövid távon akarja jól érezni magát a villában úgy, hogy van valaki, akihez odabújhat, viszont akkor megbántja Enikőt, vagy hosszú távon kitart mellette, és senkivel sem csinál bent semmit. Ő is egy férfi, aki hónapok óta elfojtja magában a vágyat, és ha visszamegy, akkor is szeretethiánya lesz, amelyen talán Anikó tudna enyhíteni” – nyilatkozta a Blikknek az NKS zenekar frontembere.

Ennek ellenére Enikő még így is teljesen összeomlott, mobilját is kikapcsolta, és eltűnt a nyilvánosság elől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek