Starity

Ed Westwick szívesen forgatna Írországban

2011. március 13. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja egy interjúban elárulta: nagyon szeretné, ha a sorozat néhány részét Dublinban vennék fel.

hirdetés
Ed Westwick szívesen forgatna Írországban

A Gossip Girl negyedik évadjának első részeit a francia fővárosban, Párizsban vették fel, s ezen felbuzdulva a producerek ismét különleges helyszínt keresnek az ötödik évad debütáló epizódjaihoz.

A Chuck Basst életre keltő színész, Ed Westwick például kifejezetten örülne, ha a következő évad néhány jelenetét Írországban rögzítenék: „Imádnám, ha a sorozat a következő évadban kitérőt tenne Dublinba. Milyen szuper lenne, ha Chuck és a banda a helyi kocsmákban gyűlne össze, vagy éppen Blair és Serena veszekednének a Guiness Factory-ban? – tette fel a kérdést. – Bár egyelőre semmilyen hivatalos tárgyalás nem volt arról, hogy a Gossip Girlt ideiglenesen Dublinba helyeznénk, de mindannyian nagy rajongói vagyunk a helynek, és tudom, hogy a producerek egy részében is ír vér folyik, így kétlem, hogy annyira ellenükre lenne az ötlet. Bár tisztában vagyok vele, hogy a sorozat a New York-i, és a manhattani életstílusról szól, de izgalmas lenne, ha a Gossip Girl külföldre menne. Voltunk Párizsban, ami lenyűgöző volt, mert újdonságot hozott a sorozat életébe.”

Ezután pár szót mesélt írországi lehetőségeiről is: „Én nagyon szívesen mennék, mert ez lehetőséget adna, hogy színházi munkát kapjak ott. Nagy rajongója vagyok Sam Shephardnak, és tudom, hogy ő is arrafelé forgatott néhány sorozatot, szóval jó lenne valami hasonlót összehozni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek