Starity

Sztárok és az anyukák

2010. május 30. 13:01   |   Szerző: Mila

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sztárok és anyukák. Nézzük hasonlítanak-e a sztárok az anyukájukra. Vélemények és képek.

hirdetés
Sztárok és az anyukák

Nézzük mennyire hasonlít Paris Hilton és anyukája, Lindsay Lohan és anyukája, Miley és anyukája és végül, de nem utolsó sorban Beyoncé és édesanyja.

Paris és Anyukája, Kathy Hilton igazán hasonlítanak egymásra ezen a képen. Egyforma hosszú, majdnem egyforma szőke haj. A szemük, az orruk és a szájuk pedig mintha teljesen egyforma lenne. A szemöldökük ugyanúgy, ugyanolyan stílusúra van kiszedve és a sminkük és egyforma. A mosolyuk pedig, olyan, mintha tükör előtt gyakorolták volna, hogy egyforma legyen.

A kérdés csak az, hogy Paris akar az anyukájára hasonlítani, vagy az anyuka Parisra?

http://www.mediatar.ma.hu/mediapark-portal/webimage/3/8/8/5/5/wimage/bebis17.jpg

Lindsay és anyukája, Dina Lohan-ben, már kevesebb hasonlóság van. Bár a fejformájuk és az orruk hasonló a szemeik és a szájuk, illetve a füleik nem egyformák. Lindsay öltözködésében is eltér édesanyjától, hiszen míg Dina az egyszerűbb és sötétebb ruhákat kedveli, Lindsay a vagányabb, divatosabb és kivágottabb darabokért rajong. Lindsay szinte mindig más színű ruhában van, míg anyja összeállításai inkább pasztell színek, mint a bézs, barnás, vagy a két alapszín a fekete és a fehér kombinációja.

http://www.mediatar.ma.hu/mediapark-portal/webimage/3/8/8/6/1/wimage/bebis11.jpg

Miley és anyukája egészen különleges anya lánya hasonlóság. Miley anyja sokszor követi lánya hajviseletét: a hosszú, hullámos hajat, bár ő szőkében, míg lánya a barna árnyalataiban. Miley és édesanyja szemei egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, Miley szemei kicsik és húzottabbak, míg anyja szemei nagyok és kerekek. A szemük színei viszont szinte teljesen egyformák: zöldek. Az orruk nem hasonló, viszont a szájuk és a fogaik, olyanok mintha valamelyikőjük klónozta volna a másikét. Tehát ez egy ilyen különleges párosítás. Számos dologban hasonlítanak, de jó néhány dologban nem.

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hannah_montana_4ever/uploads/kk.jpg

És az utolsó párosításom Beyoncé és anyukája. Beyoncé és anyukája fejének az alakja hasonló, bár édesanyja kicsit teltebb és ez az arcán is látszódik. Hajkoronájuk teljesen megegyezik.A színe, a stílusa, és a laza hullámok egyformák. A szemöldöküket ugyanolyan mintára szedik és az orruk teljesen egyforma. Stílusuk, öltözködésük, azonban teljesen eltérőek. Olyan mint, Lindsay és Dina Lohan. Míg A sztár feltűnő, divatos és kivágottabb ruhákat hord és színben is sok félét, addig az anyja egyszerűbb és egyszínű, egyszerű színkombinációjú ruhákat választ.

http://www.parameter.sk/files/imagecache/large/files/article_image/beyonc%C3%A9%20knowles%20a%20sz%C3%BCleivel.jpg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek