Starity

Az elvonó király!

2010. június 01. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számunkra talán meglepő lehet ez a kijelentés Eva Mendestől, hisz a legtöbb ember legszörnyűbb rémálma az elvonó. A színésznő viszont azt állítja, élvezte a rehabilitációs klinikán töltött időszakot.

hirdetés
Az elvonó király!

A színésznő 2008-ban látogatta többször a Utah állambeli Cirque Lodge klinikát. Korábban itt kezeltette magát többek között a keményen drog-és alkoholfüggő színésznő, Lindsay Lohan és Britney Spears is.

Azóta se tudtuk meg, hogy miért is vonult be a klinikára. Sokan az alkoholt mondják, mások a gyógyszert, a lényeg, hogy a színésznőnek sikerült meggyógyulnia. A kiváltó ok is homályos, hisz a karrierjével nincs gond és magánélete sem hangos a botrányoktól. Elmondása szerint élvezte a kezelést, mivel szereti kibeszélni magából problémáit, így pedig megkönnyebbül, ezek után nem is csoda, hogy meggyógyult. Reméljük a közeljövőben nem keresi fel újra a klinikát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek