Starity

Shakirát koncertje közben lopták meg

2011. április 18. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eset Mexikóban történt, amikor koncert közben az énekesnő egyik rajongójához közeledett, akivel kezet fogott, miközben a férfi eltulajdonította az ékszert. Shakira ezt észrevette, megszeppent de utána folytatta az éneklést.

hirdetés
Shakirát koncertje közben lopták meg

Akik koncertre járnak, egyik legnagyobb álmuk, hogy testközelben láthassák kedvencüket, vagy ha szerencséjük van, akár meg is értinti őket a sztár. A Shakira-rajongóknak viszont most le kell mondaniuk arról az álmukról, hogy az énekesnő megközelíti őket. Az énekesnő ugyanis –pechére – ugyanígy tett a mexikói fellépésén: odalépett az első sorhoz, hogy kezet foghasson a szerencsés rajongóival, ám egy férfi ezt kihasználva lehúzta Shakira gyűrűjét, és gyorsan zsebre vágta.

Az egzotikus énekesnő észrevette, hogy a férfi eltulajdonította ékszerét, és pár másodpercig láthatóan zavarban volt, de az éneklést nem hagyta abba. Az arcátlan tolvaj azonban nem örülhet szerzeményének, mert egy másik rajongó kamerával rögzítette akcióját. A helyi rendőrség a felvétel alapján nyomoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek