Starity

Gisele Bündchen újra tervezőasztalhoz ül

2011. április 25. 09:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű modell, aki már eddig is tervezett szandálokat, melyeknek ő a reklámarca, most ismét tervezésre adta a fejét.

hirdetés
Gisele Bündchen újra tervezőasztalhoz ül

Gisele Bündchen 30 éves szupermodell, aki azonban nemcsak pózkirálynőként, hanem sikeres divattervezőként is bizonyított már a közönség számára. Néhány éve az Ipanema szandálok tervezője és egyben reklámarca volt, és most ismét lábbelik tervezésére készül.

Gisele 2011-es Hot Sands nevű kollekcióját szülőföldje, Brazília forró nyári hangulata ihlette. Eredményként vidám szandállkollekció készült el. A szandálik minden időben jó strandviseletet jelentenek, hiszen a szépségük mellett kényelmesek is.

A kollekció fotói színes tengerparti képek lettek, melyeknek arca ismét maga a tervezőnő, azaz Gisele Bündchen. Maguk a szandálok is illenek a képekhez, hiszen azok is színesek lettek: ötféle színben kaphatók, lilában, pinkben, narancssárgában, aranybarnában és kékeszöld árnyalatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek