Starity

VV Béci összehozná Évát és Alekoszt

2011. május 04. 11:11   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ sztárja szerint Éva és Alekosz annyira jól megvannak egymással, hogy össze kéne jönniük a kiköltözés után.

hirdetés
VV Béci összehozná Évát és Alekoszt

Béci élete fenekestül fordult fel, amióta kijött az RTL Klub luxusbörtönéből. A sztár a Tabu Tv stábjának is csak két programja között tudott nyilatkozni a kiesése utáni történésekről és a játék jelenlegi állásáról.

„Szerintem nem Alekosz rajongói szavaztak arra, hogy én kiessek, hanem annyira be lettem hirdetve potenciális nyertesnek, hogy a saját rajongóim nem gondolták, hogy szükség van a szavazataikra” – gondol vissza kiesésére a valóságshow-hős, aki a kiköltözés óta kintről követi a villabéli eseményeket.

„Ami bent történt, az egy játék volt mindenkivel. Itt kinn teljesen más lesz a kapcsolat, még Alekoszt is meg fogom majd hívni pálinkázni!” – nevet fel a Tabu Tv videójában VV Béci, akinek még Olivérrel is rendeződött a kapcsolata a játék után.

Béci a villában nem Éva és Alekosz klikkjébe tartozott, de már ő is belátja, hogy volt játékostársai nem olyan rossz emberek.

„Valamiért olyan lelki vonzódás van köztük, hogy ez akár egy őszinte barátság is lehetne. Annyira jól megvannak, hogy tutira össze kéne majd jönniük, annyira jól megvannak odabenn egymással!” – gondolkodik hangosan a tabutv.hu videójában a Való Világ testvérpárjának hím tagja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek