Starity

Alekosz új műsorát vizsgálja a Médiatanács

2011. május 19. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig kilenc nézői panasz érkezett Alekosz feleségkereső műsora ellen, amit már vizsgál a Médiatanács.

hirdetés
Alekosz új műsorát vizsgálja a Médiatanács

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának szóvivője, Kiricsi Karola bejelentette, hogy már vizsgálják a Való Világ 4. győztese, Nagy Alekosz új feleségkereső műsorát, amely ellen idáig kilenc nézői bejelentés érkezett.

Nagyon úgy néz ki, hogy az RTL Klub újabb büntetésekre számíthat. A testület korábban 144 millió forint bírságot szabott ki a csatornára a Való Világ negyedik szériájának novemberi és decemberi adásai miatt, majd további 88 milliós bírságot a januári adások szabálysértéseiért. Az RTL Klub többször megsértette a valóságshow ideje alatt a kiskorúak védelmére vonatkozó törvényeket, mivel meghatározó témájuk volt az erőszak és a szexualitás, valamint többször előfordult az is, hogy nem tájékoztatták a nézőket a termékmegjelenítésről, pedig erre január óta törvény kötelezi őket.

Az RTL Klub szemmel láthatóan nem tanult a korábbi esetekből, és sorra követik el ugyanazokat a hibákat, ami egyre inkább szúrja a nézők szemét is, ezért valószínűleg a csatorna ismét több millió forintos büntetésre számíthat. A Szerelem a legfelsőbb szinteken című műsorban elkövetett szabálytalanságok ismét alaposan megcsapolhatják a csatorna kasszáját. A tanács ugyanakkor vizsgálja a Cool TV-n sugárzott Való Világhoz kapcsolódó műsorokat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek