Starity

Hivatalos: készül az újabb Másnaposok

2011. június 11. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A harmadik rész – a tervek szerint – teljesen új oldalról közelíti meg az eseményeket, és egy elmegyógyintézetben fog játszódni.

hirdetés
Hivatalos: készül az újabb Másnaposok

A filmben az Alant alakító színész, Zach Galifianakis a Rolling Stone magazinnak adott interjút, melyben elárult néhány részletet a közelgő produkcióról.

„Egy harmadik részt akarnak csinálni. Már mindenki hívogat ezzel kapcsolatban. A legújabb rész teljesen más helyzetet mutat be. A történet persze nagyrészt ugyanaz, de ütős alkotást akarunk.”

A 41 éves színész elmondta, ezúttal nem nagyvárosban játszódó történetről lesz szó, hanem sokkal komolyabbról: a tervek szerint a srácok Alant próbálják majd kiszabadítani egy elmegyógyintézetből. Az sem kizárt, hogy a készítők maradnak a Másnaposok 2 humoránál, ugyanis Justin Bartha szerint a folytatás sokkal jobban tetszett a rajongóknak a mocskos poénok miatt.

Nem véletlen, hogy a készítők újabb rész megírásába kezdtek, a második rész ugyanis elképesztő bevételeket hozott, maga mögé utasította a Thort és az Ötödik sebességet is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek