Starity

A Másnaposok 2 tarolt a hétvégén

2011. május 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bradley Cooper és csapata május 29-én tért vissza a mozivásznakra – s rögtön taroltak is a nyitóhétvégén.

hirdetés
A Másnaposok 2 tarolt a hétvégén

Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Justin Bartha és Ed Helms 2009-ben már bevették a mozikat világszerte a Másnaposokkal, mely nagyon gyorsan kultfilmmé vált, ám a kis csapat ismét legénybúcsút szervezett – ezúttal kicsit messzebb, Bangkokba. Ahogy várni lehetett, az esemény most sem telt el csendesen vagy maradnandó nyomok nélkül. Mint már megírtuk, a szakértők a második résztől is hatalmas bevételeket vártak.

Az esélylatolgatások bejöttek, a Másnaposok 2 a nyitóhétvégén tarolt, 85 millió amerikai dollárt, átszámolva körülbelül 170 millió forintnyi bevételt hozott a készítőknek a Deadline információi szerint.

Az elmúlt hétvége másik sikerfilmje a Kung Fu Panda 2 volt Angelina Jolie-val és Jack Blackkel, ám ennek bevétele eltörpül a bangkoki bulizókéhoz képest – 47,5 millió dollár folyt be a jegyeladásokból.

A hétvége bronzérmese a Karib-tenger Kalózai 4. része volt, ám Johnny Depp és Penélope Cruz közös filmje már világszerte több mint 500 millió dolláros bevételnél tart – és ez csak növekedni fog még.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek