Starity

Több rekordot is dönthet a Másnaposok 2

2011. május 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2009-ben nagyot robbant a Másnaposok című film mind a magyar, mind a külföldi mozikban, hatalmas bevételeket hozva ezzel a készítőknek.

hirdetés
Több rekordot is dönthet a Másnaposok 2

Todd Phillips 2009-ben bemutatott filmje, a Másnaposok hatalmas kasszasiker lett mind Magyarországon, mind külföldön. A nagy sikerre való tekintettel nem is volt kérdéses, hogy érkezik a folytatás.

Kutatások szerint a második rész – melynek hazai bemutatója május 26-án lesz – túl is szárnyalhatja a 2009-es adatokat, hiszen az akkor még teljesen ismeretlen film az első hétvégén 45 millió dolláros bevételt hozott, összességében pedig meghaladta a 277 millió dollárt.

Az USA-ban végzett felmérés szerint a 17 és 30 év közötti férfiak közül mindenki tudta, mi az a Másnaposok, és azt is meg tudta mondani, hogy idén nyáron érkezik a folytatás is – amellett, hogy több más film folytatása is most kerül mozikba. Az amerikaiak közétették, hogy minden mozilátogatónak, aki a következő hónapban kétszer ül be valamilyen vetítésre, az egyik biztosan a Másnaposok lesz.

A történet nagyjából megegyezik az előző filmével, a különbség csak annyi, hogy a társaság Bangkok utcáit rója annak reményében, hogy rájöjjennek, mi történt velük az éjszaka folyamán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek