Starity

Megválasztották a 2011-es év playmate-jét

2011. június 14. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az önmaga szerint vidáman csengő nevű Claire Sinclair lett Hugh Hefner választottja az idei évben.

hirdetés
Megválasztották a 2011-es év playmate-jét

Ismét egy barna hajú lány lett az év playmate-je – csakúgy, mint múlt évben. A 2010-es év október havi playmate-jének, Claire Sinclairnek a múlt évi lány, Hope Dworaczyk után sikerült elnyernie ezt a megtisztelő címet. Mindkét lány Playboy-fotóit Stephen Wayda készítette.

A 20 éves Claire a Playboy atyjától, Hugh Hefnertől és annak menyasszonyától, Crystal Harristől kapta meg a megtisztelő címet egy százezer dolláros csekk és egy új Harley Davidson motor mellett. Hef szerint Claire tipikus klasszikus szépség, a Playboyjal készített interjújából pedig az is kiderült, hogy nagyon vicces, vidám lány.

„Az egész nagyon szürreális. Ez még az álmaimat is túlszárnyalja... 23 hónapja még középiskolai diák voltam! – nyilatkozta lelkesen a Fox 411-nek a lány. – Ma csupán moziba megyek a barátaimmal, hiszen még nem vagyok nagykorú, szóval nem lesz semmiféle durva partizás. És egy kis családi összejövetelt is tartunk.”

Claire-re így most sok figyelem fog irányulni, és a munka is várja. Célja, hogy a szórakoztatóiparban dolgozzon, illetve egy nightklubot birtokoljon. Első álma már meg is valósult, hiszen e címével a médiában is megismerték a nevét, továbbá az E! csatorna legújabb valóságshow-jában, a Bunny House-ban is szerepet kapott – ami a sikeres Playboy-villa lányai folytatása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek