Starity

Playboy villa lányai: jön a hetedik évad

2010. augusztus 10. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai The Girls Next Door (magyarul Playboy villa lányai) című valóságshow 7. évada nemrég debütált.

hirdetés
Playboy villa lányai: jön a hetedik évad

A GND-ben eddig főszerepet Hugh Hefner játszott; az elsőtől az ötödik évadig pedig Holly Madison, Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt is benne volt. Az évadzáró epizódban Bridget bejelentette, hogy elutazik Horvátországba, majd onnan más tengerpartokra, hiszen új, Bridget's Sexiest Beaches című műsorát forgatta. Kendra is úgy döntött, elhagyja a házat, hiszen megismerte jelenlegi férjét, Hank Baskettet, akivel azóta babája is született. A „főbarátnő”, Holly pedig elköltözött Las Vegasba és ott indított egy saját valóságshowot.

A hatodik évadban Karissa Shannon, Kristina Shannon, illetve Crystal Harris játszott kulcsszerepet. Az utóbbi lány még mindig a villában él, Hef jelenlegi egyetlen barátnőjeként, de az ikrek továbbléptek, és most saját házban laknak.

És ezután jött a hetedik évad, mindenki meglepetésére. A mostani szezon a Playboy playmate-ekről fog szólni.

Név szerint ők lesznek benne:

A lányoknak van is egy közös Twitter-oldaluk, ahol mindig kiírják a legfrissebb híreket. A show 2010. augusztus 8-án, este fél 11-kor debütált az E! csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek