Starity

Ke$ha nem kér sokat a magyaroktól

2011. június 21. 23:11   |   Szerző: tengericsillag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minden évben megrendezett Kapcsolat koncert sztárja idén Ke$ha. A napokban kiderült, milyen kéréseket intézett a szervezőkhöz.

hirdetés
Ke$ha nem kér sokat a magyaroktól

A vadóc énekesnő turnémenedzsere elárulta, hogy az énekesnő listáján magyar húsleves, ötféle saláta, sőt, még hagyományos szappan és párologtató is szerepet kapott. Az is bizonyos, hogy Ke$ha édesszájú, ugyanis több desszertet is kért a szervezőktől.

Kiderült, hogy nagy figyelmet fordít az élelmiszerek eredetére is, de nemcsak a „sztárallűrök”, sokkal inkább a tudatossága miatt teszi. A finnyásnak nem mondható sztár kedvencei közé tartozik a farmon nevelt főtt lazac, sült pulykahús, fair trade – azaz méltányos kereskedelmi forrásból származó – mandula és a jalapeño paprika ízesítésű humusz is.

A sok egészséges étel mellett viszont rendelt egy hatalmas darált húsos hamburgert, úgynevezett Sloppy Joe-t is. A híresség kíváncsi a magyar konyhára, ezért csak magyar tyúkhúslevest rendelt.

A sokféle ételhez hasonlítva az italkínálat sem rossz. Az énekesnő kért többek között hűtött és szobahőmérsékletű ásványvizet, többféle gyógyteát, sovány- és zsíros tejet, diétás kólát és más szénsavas üdítőket, kókusztejet és még Louis Martini Cabernetet is.

Sokan azt gondolják, hogy az énekesnőt luxuscikkekkel teli öltöző várja majd, pedig szerény kérései voltak az előző fellépőkhöz viszonyítva: természetes fényű égőket kért, ugyanis nem szereti a neonfényt, ezenkívül hagyományos szappant és 4 darab törölközőt. A tavalyi fellépő, Rod Stewart 200 darab törölközőjéhez képest ez igencsak kevés.

A sztár érkezéséig még rengeteg előkészület várható, de remélik a szervezők, hogy zökkenőmentesen fog lezajlani Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb ingyenes koncertje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek