Starity

Megverték Alekosz egykori menyasszonyát

2011. június 29. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alekosz exmenyasszonya, Veronika hétvégén szórakozni ment, ám az este nem úgy alakult, ahogy szerette volna...

hirdetés
Megverték Alekosz egykori menyasszonyát

Hétvégén megtámadták Alekosz egykori menyasszonyát, Veronikát. A lány, aki barátaival ment szórakozni, alaposan meglepődött az este folyamán, ugyanis két erősen ittas nő támadt rá.

„Elmentem a barátaimmal bulizni az egyik budai szabadtéri szórakozóhelyre, ahol nagyon jól éreztük magunkat addig, amíg oda nem jött hozzám két csaj. Azt sem tudtam, hogy kicsodák, mégis elkezdtek lökdösni, majd a dulakodás odáig fajult, hogy elkezdték a hajamat tépni és durván pofozkodni. Próbáltam megszabadulni tőlük, de még a mosdóba is követtek, és ott is csak cibáltak, és válogatott ocsmányságokkal szidtak” – nyilatkozta Veronika a Blikknek. – A kidobók azonnal odajöttek hozzám, amint meglátták, hogy bántanak, és leszedték rólam a két csajt. Nagyon felkavart ez az egész, sírva rohantam haza a barátommal. Másnap egész nap ki sem mozdultam az ágyból, csak sírtam otthon. A csajok végig azt ordították, hogy a műsorban sem voltam szimpatikus nekik! De azért még nem kell egy embert bántalmazni! Az utcán is múltkor épp telefonáltam, amikor odajött hozzám egy férfi, megkérdezte, hogy milyen volt a szex Alekosszal. Mondtam neki, hogy ez magánügy, mire elkezdett ordítozni, és durván szidni. Nem értem, miért jó ez nekik, én senkit nem bántottam. Pont azért jelentkeztem a villába is, hogy bebizonyítsam, kedves lány vagyok.”

Alekosz egykori választottjának még mindig eltökélt célja az, hogy bekerüljön az Való Világ villájába, és meg tudja mutatni azt, milyen ő valójában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek