Starity

Christopher Eccleston új filmben lesz látható

2011. július 18. 23:11   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dal Marionért egy új játékfilm, többek között Vanessa Redgrave (Vágy és vezeklés), Terence Stamp (Superman), Gemma Arterton (A Quantum of Solace), és Christopher Eccleston (Doctor Who) szereplésével.

hirdetés
Christopher Eccleston új filmben lesz látható

A Dal Marionért egy új komikus dráma, melyet többek között Newcastle és Durham utcáin forgattak. A történet szerint az igencsak mogorva nyugdíjas öregúr, Arthur (Terence Stamp) vonakodva fogadja szeretett felesége, Marion (Vanessa Redgrave) legújabb ötletét, miszerint a hölgy úgy dönt, hogy csatlakozik egy igazán szokatlan helyi kórushoz. E kérdésben egyeztet a fiával, Jamesszel (Christopher Eccleston) is. A kórus vezetőjének, Elizabethnek (Gemma Arterton) jut az a „megtisztelő” feladat, hogy megpróbálja meggyőzni a mufurc és zsémbes Arthurt: próbáljon megtanulni boldognak lenni az életben, és mások örömét, valamint annak forrását is legyen képes elfogadni. Arthurnak tehát szembe kell szállnia a saját rejtett, morogva személyiségével, ahogy kérésnek eleget téve belefog egy vidám, életigenlő útba, a zenei én felfedezésébe.

Érdekesség, hogy ha szerencsénk van és Nagy-Britanniában tartózkodunk vagy élünk, lehetőségünk van meghallgatni élőben a kórust nézőként. Nem kell mást tennünk, mint regisztrálnunk a film hivatalos weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek