Starity

Selena Gomez lesz a következő Angelina Jolie?

2011. július 21. 13:01   |   Szerző: Klauc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenélés, a színészkedés és Justin Bieberrel való kapcsolata mellett az egykori Wizards of Waverly Place-csillagocska igyekszik segíteni a rászorulókat a UNICEF-en vagy a Disney's Friends for Change kampányon keresztül.

hirdetés
Selena Gomez lesz a következő Angelina Jolie?

Nem titok, hogy Selena Gomez igen sokoldalú, ezenkívül jó úton halad ahhoz, hogy ő legyen a következő Angelina Jolie.

„Nos, gondolom, ez bók lenne” – nevetett Gomez egy exkluzív beszélgetés alatt, mely az alabamai tornádó okozta károk helyreálításának előmozdítása során zajlott. „Úgy vélem, ő csodálatos ember, bármelyik munkája nagy elismerést érdemel... Ez fantasztikus, hogy hozzá hasonlítanak.”

Selena legújabb partnerei, a Bama Rising segélyszervezet és Charitybuzz lehetőséget biztosítanak egy szerencsés pályázó, valamint három vendég számára, hogy meglátogassák és együtt lógjanak a Love You Like a Love Song énekesével egy koncerten és a színfalak mögött.

„Azt hiszem, ez mindig is része volt a családomnak” – mondta Sel a jótékonykodásról. „Mikor kinőttem a ruháimat, mindig becsomagoltuk, és odaadtuk azoknak, akiknek szükségük volt rá... Most, hogy idősebb vagyok és nagyon boldog életet élek, jó tudni, hogy már sokkal többet is adhatok.”

Ez azt jelenti, nagyon is szeretne Jolie nyomdokaiba lépni, és részt venni az ENSZ programjában: „Nagyon szeretnék csinálni valami ilyesmit. Azt hiszem, nyilván több képzettség kellene, mielőtt elkezdek bizonyos helyeken fontos dolgokért harcolni.”

„Jelenleg az a célom, hogy megnyithassan a saját segélyszervezetem egy napon” – tette hozzá. – Csodálatos lenne. Imádom, hogy Ryan Seacrestnek is megvan a saját szervezete és a jótékonysági alapja, így sok emberen tud segíteni. Szóval szeretnék csinálni valami hasonlót.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek