Starity

Audrey Tautou hamarosan nyugdíjba megy

2011. július 20. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos francia sztár nagy álma, hogy tengerész lesz, és körbehajózza a Földet.

hirdetés
Audrey Tautou hamarosan nyugdíjba megy

A napokban jelent meg az angol Marie Claire legfrissebb száma, melynek címlapjáról Audrey Tautou mosolyog vissza ránk. A gyönyörű francia színésznőt Max Cardelli kapta lencsevégre pár héttel ezelőtt.

A magazinnak adott interjúban többek között arról is beszélt, hogy hamarosan visszavonul, és új szakmát választ magának. „Néhány évvel ezelőtt úgy gondoltam, hogy negyvenévesen megállok. Azért gondoltam így, mert azt hittem, hogy akkor majd talán valami mást szeretnék csinálni. Egyelőre nem tudom még, mit. Nagyon sok dolog érdekel a jelenlegi munkámon kívül is. Például szívesen lennék tengerész… Talán öt éven belül készen állok majd arra, hogy a saját hajómon utazzam körbe a Földet. Nagyon szeretnék egyszer utazni az Atlanti-óceánon is. Talán soha nem kerül rá sor, de komolyan nagyon élvezném. Ez már hosszú évek óta dédelgetett álmom. A tengerészek számomra igazi hősök. Mint Ellen MacArthur. Ő nagyon inspirálóan hatott rám.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek