Starity

A Teen Choice Awards legszebb ruhái

2011. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbiakban az est legszebb ruháiról és kiegészítőiről olvasható néhány bekezdés.

hirdetés
A Teen Choice Awards legszebb ruhái

Az idei gála sem kimondottan a díjak átadásáról szólt, hiszen a gyönyörű ruhák és a szebbnél szebb kiegészítők is nagy hangsúlyt kaptak. A következő összeállításban a legszebb ruháké a főszerep.

Maggie Q: A Nikita című sorozat sztárja egy Max Mara-kollekciót választott: egy tollból készült hófehér felsőt, és egy térdigérő ceruzaszabásvonalú bőrszoknyát viselt, melyhez egy Aperlai-lábbelit és egy Lena Erziak-retikült választott. Gyönyörű arcát egy egyszerű, mégis annál szebb sminkkel hangsúlyozta.

Cameron Diaz: A színésznő a legjobb vígjáték kategóriában jeleskedett. A gálára egy Burak Uyan-lábbeliben és egy A.L.C-ruhában érkezett. Hű társául egy Chloé-táskát és egy Vhernier-koktélgyűrűt választott.

Elizabeth Banks: Ő egy 2012-es skarlátvörös színű J. Mendel-darabban tette tiszteletét a Teen Choice-on. Megjelenését ruhájához illő rúzsa, koktélgyűrűi és Edie Parker-retikülje tette tökéletessé.

Selena Gomez: A Disney egykori üdvöskéje egy pezsgőszínű Erin Fetherston-ruhában jelent meg, melyet csinos sminkjével, rózsaszín retiküljével és Carla Amorim virágos fülbevalójával dobott fel. A kék szőnyegen pedig egy Brian Atwood-cipőben tipegett végig.

Demi Lovato: A Skyscraper énekesnője egy sárga ujjatlan Max Azria-ruhában pózolt, melyhez egy mustárszínű Louboutin-szandált vett fel. Szereléséhez jó néhány karkötő, és egy gyémántfülbevaló is dukált.

Ashley Green: Az Alkonyat sztárja egy fekete-fehér Givenchy-együttest választott, melyhez egy szintén Givenchy fémjelzésű cipőt választott. A kritikusok szerint az ő összeállítása volt az egyik legnagyobb baklövés, hiszen egy nyári eseményen szürke kisegérként tűnik el a tömegben.

Rachel Bilson: A Narancsvidék egykori Summerje egy 2012-es, fodros Chloé-darabban vett részt az eseményen, amihez egy Brian Atwood-lábbelit választott, sokak meglepetésére.

Blake Lively: A színésznő ismét lepipált jó néhány stylistot, hiszen narancssárga árnyalatú Gucci-ruhájával színt vitt a gálába. Blake tökéletes ruhája mellé egy állatmintás Louboutin-cipőt vett fel. Feltűzőtt frizurája mellé pedig egy egyszerű sminket és néhány Lorraine Schwartz-ékszert vett fel.

Emma Stone: Az est következő díjazottja egy Dior-ruhában állt a kamerák elé, amit egy Lanvin-szandállal és Irene Neuwirth ékszereivel tett változatosabbá.

Taylor Swift: Az énekesnő egy ragyogó fehér selyem Rafael Cennamo-ruhában vette át a díjakat, melyhez Neil Lane-ékszereket és egy Fendi-lábbelit vásárolt.

Nina Dobrev: A Vámpírnaplók bájos színésznője egy kék-fehér mintás Dolce & Gabbana-ruhában érkezett a díjátadóra, melyet egy D&G-retiküllel és egy Ferragamo-magassarkúval tett még elegánsabbá.

Fergie: A Black Eyed Peas énekesnője szőke hajával sokkolta a divatszakértőket. Az esten egy fekete-sárga csillagos Dolce & Gabbanát viselt, amihez egy fekete retikült és egy Louboutin-lábbelit vett fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek