Starity

Szex és New York: ennyi volt?

2011. augusztus 19. 09:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat írója már semmilyen formában nem szeretné folytatni a Szex és New Yorkot.

hirdetés
Szex és New York: ennyi volt?

Több mint hét éve vetítették le az utolsó részt a Szex és New York című sorozatból. A szériát azóta két mozifilmmel folytatták, ami korántsem aratott akkora sikereket, mint azt a készítők remélték.

A harmadik résszel kapcsolatban az elmúlt egy évben rengeteg pletyka látott napvilágot. Szó esett arról, hogy egy spin-off lesz az „utolsó fejezet”, amiben a négy hölgy szerepét fiatalabb színésznők kapnák meg, és így a múltra is nagyobb hangsúlyt fektetnének.

Később nyilvánosságra került, hogy a főszereplőnők mindenképpen maradnak, ám ők éveket várnának a befejező filmként beharangozott produkcióval.

Pár nappal ezelőtt viszont újabb pletyka terjedt el a világhálón, miszerint a négy New York-i szingli a tévék képernyőin szexel tovább – elvetve ezzel a nagyképernyős folytatások lehetőségét –, hiszen a mozifilmek enyhén szólva is megbuktak. A bennfentesek szerint az ötletet a producer is támogatta, sőt, további találgatások kezdődtek, melyek szerint a sorozatban a már említett, fiatalabb nemzedék kapna főszerepet – ezeket a felvetéseket aztóta Sarah Jessica Parker megcáfolta, és mint kiderült, az író, Darren Star is elzárkózott a folytatástól – legyen szó moziról, spin-offról vagy sorozatról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek