Starity

Dopeman durván lealázta Fluort

2011. augusztus 21. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem engedték Fluort a rapperrel egy napon fellépni. Dopeman szerint Fluornak egyenesen hálát kellett volna adnia, hogy egy színpadra léphet vele.

hirdetés
Dopeman durván lealázta Fluort

Nem telt sok időbe, mire Dopemannek sikerült megtalálnia Fluor Tomit. A rapper ezúttal sem rejtette véka alá véleményét, amelyben élesen bírálta mind Tomit, mind kiadóját. Dopeman ezúttal egy fellépés miatt akadt ki, amely a korábbi szervezésekkel ellentétben elmaradt, mondván, a Mizu előadójának menedzsere nem szerette volna őket egy színpadon látni.

„Fluor Tomika stricije nem engedi egy napon fellépni velünk a kis ringyóját, ezért mi átkerültünk szombatra” – osztotta meg szűkszavúan facebookos ismerőseivel Dopeman, amit azonban később bővebben is kifejtett.

„Vagy féltik tőlem a kis seggét, vagy nincs pénzük testőrre! Sem Fluor zeneiségét, sem őt magát nem tartom semmire. A magyar pop mélyrepülése az egyetlen slágere is! A kisfiú gazdija presztízskérdést csinál az egészből, mert azt hiszik, hogy ők valamiféle szintet képviselnek Magyarországon. A szint azonban nem ők, hanem én vagyok” – nyilatkozta az Új Ásznak a rapper, aki úgy véli, meg kellene köszönie Fluornak, hogy egyáltalán egy ilyen élő legendával, mint ő maga egy színpadra léphet.

Fluor Tomi képviseletét is felkeresték, akik csak pár mondattal szerették volna kommentálni az esetet: „Nem érzem, hogy presztízskérdésről lenne szó, a legendával való közös szereplés lehetőségéért azonban tényleg jár a köszönet a legendának. Való igaz, hogy lemondtuk az aznap estére beígért fellépést. Több konfliktusunk volt már Dopemannel, egyszerűen feleslegesnek láttuk gyarapítani ezek számát” – tette hozzá Tomi menedzsere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek