Starity

Jake Gyllenhaal diákokkal tölti napjait

2011. augusztus 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész – mint a Chez Panisse Alapítvány nagykövete – ezúttal gyermekekkel együtt kertészkedik egy jótékonysági program keretében.

hirdetés
Jake Gyllenhaal diákokkal tölti napjait

Jake Gyllenhaal napjai a közelmúltban igencsak be voltak táblázva: augusztus első felében legújabb filmje forgatásain vett részt, a napokban pedig fiatal tanulóknak segített növényeket ültetni és kertészkedni.

Mint köztudott, a Testvérek sztárja decemberben a Chez Panisse Alapítvány nagykövete lett, s a szervezet legújabb jótékonysági akciója keretében – mely az Ehető Iskolaudvar nevet kapta – Jake megtanítja a diákoknak megtermelni és előállítani saját ételeiket. Így a színész fát, növényeket és palántákat ültetett a fiatal nebulók társaságában.

„Úgy nőttem fel, hogy mi termeltük meg a saját táplálékunk. Így férfivá válni többet jelent, mint egy egyszerű családi vacsorát a szüleimmel. Tudtuk, hogy ételeink nagy részét mi állítottuk elő, és ezért hálával tartozunk egymásnak” – nyilatkozta a 30 éves Gyllenhaal, aki nem először vesz részt ilyen programon: 2009 februárjában hasonló akció keretében egy teljes napot töltött a Manual Arts High School diákjaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek