Starity

Zac Efront kihasználták barátai

2011. augusztus 26. 13:01   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron hónapok óta keményen dolgozik. Két filmet is forgat messze az otthonától, Los Angelestől, házát pedig barátaira bízta.

hirdetés
Zac Efront kihasználták barátai

Zac úgy gondolta, amíg távol van otthonától, megengedi barátainak, hogy használják a medencéjét és vigyázzanak a házára. Ám valószínű, ezt a döntését később nagyon is megbánta. Ugyanis szülei elmentek megnézni, hogy minden rendben van-e Zac háza körül, de amikor odaértek, igencsak szokatlan látvány fogadta őket.

A ház teljesen fel volt forgatva, a medence tele volt szeméttel, és a kert is úgy nézett ki, mint egy csatatér. Természetesen a szülők egyből küldtek egy üzenetet fiuknak, melyben a következő mondat állt: „A házad úgy néz ki, mint egy csatatér!”

A National Enquirer magazin írása szerint a színész kertje tele volt üres alkoholos üvegekkel, műanyag poharakkal és üres chipseszacskókkal. Zac azonnal takarítót hívott, valamint igencsak feldúlt állapotban közölte barátaival telefonon, hogy amíg nincs otthon, nem használhatják a házát.

A forrás azt is hozzátette, hogy Zac nagyon mérges volt barátaira, amiért visszaéltek bizalmával.

Efron egyébként jelenleg két filmet is forgat. A The Paperboy című erotikus thrillert Matthew McConaugheyjel, illetve a Heartland című drámát Dennis Quaiddel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek