Starity

Pár nap és George Michael újra Budapesten

2011. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: LiveNation

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak alig több mint egy hetet kell várnia George Michael rajongóinak, hogy az egyik legnagyobb angol sztárt ismét Budapesten köszönthessék.

hirdetés
Pár nap és George Michael újra Budapesten

Az énekes négy évvel ezelőtt járt először hazánkban, amikor a Puskás Ferenc Stadionban adott óriási hangulatú show-t. Most speciális koncerttel tér vissza, saját dalaiból és legkedveltebb felvételeiből állította össze a programot, amelyet ráadásul szimfonikus zenekari kísérettel ad elő.

Olyan slágerei mellett, mint a Kissing A Fool, Praying for Time, A Different Corner, Freedom vagy az I’m Your Man, helyet kaptak a programban Nina Simone, The Police, Bing Crosby, Stevie Wonder, de még New Order és Rihanna feldolgozások is.

A 39 fős szimfonikus zenekar mellett kilenctagú saját bandája, valamint két vokalistája is színpadon lesz az este folyamán.

A színpad teljes hátterét egy óriási kivetítő adja, amelyen hol a dalok hangulatát tökéletesen alátámasztó képeket és filmeket lehet látni, hol az aréna legtávolabbi pontján ülő nézőknek segít közelebb kerülni a színpadon történtekhez.

A produkció mindent saját maga szállít a helyszínekre, a speciális színpadtól és technikai felszerelésektől kezdve az öltöző berendezéséig. Saját szakács és konyhai személyzet is tagja az állandó, utazó stábnak.

10 kamionnal és 6 busszal szállítják városról városra a felszerelést. Budapesten reggel 6-kor kezdődik az építés, amelyben 76 magyar is segédkezik majd, és kora délutánra már mindenel készen kell lenniük, ugyanis George Michael minden helyszínen tart próbát a zenekarral.

A produkció egyetlen kérése a friss virág: fehér liliomokból és rózsákból álló csokor lesz az öltözőben.

Az előadásra videokamerákat, professzionális fényképezőgépeket és hangrögzítő eszközöket nem lehet bevinni, ezt a bejáratoknál ellenőrizni fogják.

A koncert előzenekari produkció nélkül, este 8-kor kezdődik, és rövid szünettel két és fél órás programra lehet számítani. A szervezők kérik a közönséget, hogy az előadás jellege miatt érkezzenek időben az Arénához, valamint számoljanak a környéken várható erősebb gépkocsiforgalommal és az esetleges lassabb parkolási lehetőséggel.

A koncert, mint a turné többi állomásán, Budapesten is hetek óta teltházas már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek