Starity

George Clooney bemutatta szüleinek barátnőjét

2011. szeptember 11. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég szakított George Clooney és az olasz színésznő, Elisabetta Canalis, ám George máris megtalálta párját Stacy Keibler személyében, akit már be is mutatott szüleinek.

hirdetés
George Clooney bemutatta szüleinek barátnőjét

Pár hete még bizonytalanok voltak a hírek, miszerint George Clooney és a szépséges harcos díva, Stacy Keibler egy párt alkotnának, mostanra viszont biztosra vehetjük, hogy Stacynek sikerült elcsavarni az amerikai színész fejét.

Egy közeli barát szerint Stacynek sikerült lenyűgöznie George édesanyját: „Stacy is tudta, hogy ez nagy döntés George számára, és teljesen meghódította Clooney édesanyját, csinosnak nevezte őt” – mondta a forrás a Life & Style magazinnak.

Sokan azt hitték, hogy ez a románc nem lesz hosszú életű, ám a pár teljes mértékben komolyan gondolja a kapcsolatot: „Sokan azt hitték, hogy ez csak egy kaland, ám Stacy és George nagyon komolyan veszik ezt a kapcsolatot” – mondta a pár egyik közös barátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek