Starity

Sophia nem forgat Chaddel?

2011. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Tree Hill sorozat sztárja a hírek szerint nem akar közös jelenetet volt férjével, Chad Michael Murrayjel.

hirdetés
Sophia nem forgat Chaddel?

A One Tree Hill sorozat népszerű színésznője állítólag kijelentette, hogy hiába tér vissza Chad Michael Murray a sorozat 9. évadjában, ő nem hajlandó közös jelenetre a volt férjével. A pár 2005-ben kelt egybe, és még ebben az évben véget is ért a házasságuk. A bennfentes információk szerint Chad félrelépése miatt.

A hír lelombozta a rajongókat, de kiderült, hogy aggodalomra nincs semmi ok. Sophia nem tagadja, hogy nagyon haragudott volt szerelmére, de ma már boldog párkapcsolatban él Austin Nicholsszal, és nem hánytorgatja fel a múltat. Szerinte túl fiatalok voltak akkoriban a házassághoz. A pletykák igazságtartalmáról pedig a Twitteren világosította fel a rajongóit:

„Kedves Pletykakavaró! Soha nem mondtam olyat, hogy nem szerepelek egy jelenetben, egy bizonyos vendégszereplővel. Számomra a szakmai profizmus ennél sokkal többet jelent. Köszi.”

A One Tree Hill következő évadjában tehát újra visszatér Chad Michael Murray, és számíthatunk közös jelenetre is a két színész között. Vajon a Brucas-rajongóknak még mindig van remény?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek