Starity

Will.i.am csillagot kapott

2010. június 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy öröm a Black Eyed Peas háza táján, hiszen az együtes frontembere Will.i.am csillagot kapott a Los Angeles-i Walk Of Fame sétányon.

hirdetés
Will.i.am csillagot kapott

Will.i.am igazán boldog lehet, ugyanis végre ő is azon hírességek között tudhatja magát, akiket megtiszteltek egy-egy csillaggal Hollywood híres sétányán a Walk Of Fame-en, azaz a hírességek sétányán.

Valószínűleg már te is láttad a tv-ben vagy olvastál erről a sétányról, ahol minden jelentős Amerikai híresség egy saját csillagot kap és így valamelyest beírja magát a történelembe.

A Black Eyed Peas frontembere különösen nagyot alkotott hip-hop bandájával az utóbbi időben ezért aztán úgy gondolták, most már neki is igazán kijár egy csillag a több, mint 1 km hosszú sétányon. Az énekes már-csak azért is büszke lehet magára, mert azon kevesek közé tartozik, akik egy egyszerű Los Angeles-i baráti társaságból a világ egyik legsikeresebb bandáját tudta összekovácsolni.

Gratulálunk Will.i.am-nek és további sok sikert kívánunk a Black Eyed Peas-nek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek