Starity

Kivel kavar Scarlett Johansson?

2011. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépséget a napokban két hírességgel is hírbe hozták. Most akkor, kivel is van együtt a sztár?

hirdetés
Kivel kavar Scarlett Johansson?

Az igéző tekintetű, Scarlett Johansson körül teljesen felfordult a világ. Alig egy hete jelentek meg róla a meztelen képek, elkezdett pereskedni miattuk, majd az FBI-t is ráállították az ügyre. Mindemellett pedig pasiügyeivel is folyamatosan a címlapokon van. Nem is olyan régen állították, hogy Justin Barthával randizik, de februárban még Sean Penn-nel vélték együtt látni. Most újabb két híres férfival boronálták össze egyszerre.

A napokban New Yorkban együtt látták Bradley Cooperrel, a Másnaposok sztárjával kéz a kézben beszélgetni, és jó pár pohár italt is legurítottak. A szemtanúk szerint több volt köztük, mint egyszerű flört. A színésztől már megszoktuk, hogy mindenkivel hírbe hozzák, de Scarlett nem csak a köztudottan nőcsábász színésszel töltött el sok időt mostanság.


Scarlett és Bradley – csak barátok?

A szőke szépség Párizsban együtt múlatta az időt Kieran Culkinnal, a népszerű gyerekszínész, Macaulay Culkin öccsével. A pár egy idilli és romantikus vacsorát is eltöltött a Pizza Rino nevű étteremben, majd egy sztriptízbárban folytatták az estét. A Mail Online hírei szerint a fiú szorosan ölelte a színésznőt, majd együtt hagyták el hajnalban a szórakozóhelyet.


Scarlett és Kieran párizsi sétája

Ha a két férfit összehasonlítjuk, elég erős kontrasztot kapunk, hiszen Kieran még jóképűnek sem nevezhető, míg Bradley sok nő vágyálmát testesíti meg napjainkban. Vajon Scarlett tényleg ekkora pasifaló lenne, vagy minden fiúhoz csak szoros barátság fűzi?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek