Starity

Sheldry Sáez: „A család a legfontosabb”

2011. szeptember 22. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves Sheldry Sáez nagyon sok tapasztalatot gyűjtött a Miss Universe 2011-es versenye során. Elmesélte, mennyire megváltozott az élete, miután képviselhette hazáját.

hirdetés
Sheldry Sáez: „A család a legfontosabb”

A panamai modell a 2011. szeptember 12-én megrendezett Miss Universe-választáson bekerült a legszebb lányok közé, elmesélte, hogy mennyire boldog, hogy hazája büszke lehet rá.

„Nagyon boldog voltam, hogy én képviselhettem a hazámat ezen a versenyen, nagyon szeretem Panamát. Még ha el is utaztam néha külföldre, mindig hazavágytam” – mesélte a lány az interjú elején, és hozzátette, hogy rengeteg támogatást kapott barátnőitől és elődjeitől.

„Szerencsésnek tartom magam, mert nem voltam egyedül sosem a felkészülés alatt. A családom és a barátaim mindig mellettem álltak. Nélkülük szerintem nem is bírtam volna. De rengeteg tanácsot kaptam Karina Pinillától és Carolina Dementievtől is, akikkel még a Miss Panama 2011-verseny során barátkoztam össze” – válaszolta Sheldry, mikor a felkészülésről kérdezték.

„A családom számomra a legfontosabb. Mindig mindenben támogattak, ha hibáztam, vagy kétségeim voltak, tanácsot adtak. A verseny alatt nagyon sokat változtam, de a szeretetem irántuk mindig megmarad. Mindent meg fogok tenni, hogy sose csalódjanak bennem” – mesélte a panamai modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek