Starity

Miss Angola nyerte el a Miss Universe címet

2011. szeptember 13. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

89 lány mérte össze az erejét az idei Miss Universe-választáson, de természetesen csak egy nyerhetett közülük. A korona Miss Angola fejére került 2011-ben.

hirdetés
Miss Angola nyerte el a Miss Universe címet

2011. szeptember 12-én megrendezték a 60. Miss Universe nemzetközi szépségversenyt. Az idei megmérettetés színhelye Brazíliában, São Pauloban volt. Ebben az évben összesen 89 ország legszebb lányai szálltak harcba a koronáért. Magyarországot Lipcsei Betta képviselte.

A szeptember 8-ai előválogatón kiosztották a Miss Photogenic (Miss Fotogén), a Miss Congeniality és a Best National Costume díjakat is. A címek nyertesei a 20 éves Ronnia Fornstedt, Svédország képviselője, a 18 éves Nikolina Loncar, Miss Montenegro, illetve a panamai Sheldry Sáez lettek.

A döntő estéjén, a 89 versenyző bemutatkozása után hirdették ki a 15 továbbjutó nevét. Ebben az évben új módszert alkalmaztak a legszebb lányok kiválasztására, hiszen plusz egy középdöntőst az interneten szavazók engedhettek tovább a következő fordulóra. Így a 16 legszebb lány Miss Venezuela, Miss USA, Miss Netherlands, Miss Puerto Rico, Miss Colombia, Miss Kosovo, Miss Panama, Miss Portugal, Miss France, Miss Costa Rica, Miss Australia, Miss Angola, Miss Brazil, Miss China, Miss Philippines és Miss Ukraine lettek.

A lányok, akik a középdöntőbe jutottak, az élő közvetítés során újra felvonultak fürdőruhában és estélyi ruhában, majd mindegyik kör után 5-5 versenyző kiesett. Az utolsó fordulóig Miss Angola, Miss Brazil, Miss China, Miss Philippines, és Miss Ukraine jutott el, akiknek interjút is kellett adni.

Az este végén kihírdették az udvarhölgyeket és a győztest, fordított sorrendben; Miss China (Zilin Luo), Miss Philippines (Shamcey Supsup), Miss Brazil (Priscila Machado), Miss Ukraine (Olesya Stefanko), és az idei évben a Miss Universe cím nyertese Miss Angola, azaz a 25 éves Leila Lopes lett.

A megilletődött lány fejére a tavalyi győztes, a mexikói Jimena Navarrete tette fel a díszes koronát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek