Starity

Panama büszke Sheldry Sáezre

2011. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2003-ban volt utoljára, hogy panamai lány került a legszebb 15 közé. Az idei Miss Universe szépségversenyen azonban Sheldry bejutott a középdöntőbe, majd a 10. helyen végzett.

hirdetés
Panama büszke Sheldry  Sáezre

2003 óta nem szerepelt panamai lány a Miss Universe top 15-ös listáján. A Miss Universe 2003-as versenyen Miss Panama, azaz Stefanie de Roux a 13. helyen végzett. Az ő utódai azonban jobb esetben is csak küldöndíjat vihettek haza: 2004-ben és 2009-ben panamai lányoké lett a Best National Costume, azaz a Legjobb népviselet-díj.

Viszont a 19 éves Sheldry Sáez az idei versenyen küldöndíjat is vihetett haza, valamint a 15 legszebb lány közé is bejutott. Sheldry nem csalódott amiatt, hogy nem kapott koronát. Örül, hogy eljutott idáig, és hogy sok barátot szerzett a felkészülés alatt.

A lánynak a Miss Universe Panama 2010 cím birtokosa, Anyolí Ábrego, és Miss Universe Panama 2008, azaz Carolina Dementiev adtak tanácsot, és ők segítették felkészülni a brazíliai világdöntőre. Továbbá szoros barátságot ápol Karina Pinillával is – aki a Miss Supranational 2010-es versenyen koronát vihetett haza – így ő rengeteg tanáccsal látta el a csinos modellt. Még volt ellenfelei is, Keity Mendieta és Irene Núñez – akik nyáron a Miss Universe Panama 2011 címért küzdöttek – támogatták őt a verseny előtt.

Sheldry karrierje során több szépségversenyt is megnyert már, és rész vett különböző kampányokban az USA területén is. 8 évesen kezdett modellkedni, azonban most érezte azt, hogy itt van az ideje egy nemzetközi versenyen is megmérettetni magát.

„Sheldry igazán megérdemelte ezt az eredményt, nagyon sokat sportolt, és készült erre a versenyre. Mi mind nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen szép helyet ért el” – nyilatkozták a panamai szépségről.

Sheldry egy interjú során elmesélte, hogy most egy ideig pihenni fog, valamint a tanulmányaira koncentrál, de a későbbiekben – Ginelle Saldaña példáját követve – szeretne segíteni azokon a lányokon, akik majd az udódai lesznek. Be szeretné nekik is bizonyítani, hogy kemény munkával és kitartással nagyon sok mindent el lehet érni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek