Starity

Ingyen közvetíti a vibráló ritmust Chenoa

2011. szeptember 29. 14:02   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kedvességéről és empátiájáról híres énekesnő most sem hazudtolta meg önmagát. Ingyen lép fel teljes zenekarral hatalmas közönség előtt a Meruelóban felállított színpadon – másfél órás koncertrepertoárral.

hirdetés
Ingyen közvetíti a vibráló ritmust Chenoa

Az Operación Triunfo első szériájának népszerű versenyzője, Chenoa lesz az egyik csúcspontja a San Miguel de Meruelo ünnepségsorozatának. A mallorcai énekesnő ugyanis felajánlott egy ingyenes koncertet.

A holnapi nap folyamán 23.30-kor kezdődik koncertje, ahol a teljes zenekarával együtt lép fel egy erőteljes, vibráló, élő produkcióval. A várakozások szerint több ezer emberre lehet majd számítani, a lakosság és a látogatók már alig várják a találkozót, hogy meghallgathassák kedvenc slágereiket a művésznő tolmácsolásában, aki öt év után ismét visszatér Meruelóba.

Az énekesnő fellépésével megerősítette az utóbbi években Meruelo városában, a Minisztérium által szervezett ünnepségek keretein belüli, úgynevezett kötelezettségvállalás-koncertek szerepét. Így az extriunfita ezzel olyan nevek mellé csatlakozott, mint például Bertin Osborne, Brown Sugar, Burnet vagy éppen David Civera. Ők már mind életet adtak az ünnepségeknek az elmúlt években, és amelyek évről évre nagyobb közönséget vonzanak a szomszédos tartományokból is.

Ebből az alkalomból a mallorcai hölgynek az lesz a legfontosabb feladata, hogy táncoljon és énekeljen, hogy minden résztvevő előtt közel 90 perces koncertet tartson. A közönség olyan számokat élvezhet, mint például a hatodik, Desafiando la gravedad című lemeze slágereit, vagy azokat az elmúlt évtizedbeli dalokat, melyek az ország egyik vezető művészévé avanzsálták a szép énekesnőt. Egészen biztosan a repertoárban lesz majd a Yo te daré, a Dame, a Soy lo que me das és az Atrévete is.

Továbbá Chenoa kínál némi betekintési lehetőséget új kislemezébe is, mely a Como un fantasma címet viseli. Ez egy igazán táncolható dal, melyben Laura megmutatja szexi oldalát is. Az elmúlt hónapokban az énekesnő már elkezdte friss CD-je előkészítési munkálatait, melyre már állítólag nem is kell olyan sokat várni a pletykák szerint.

Népszerűség a köbön: Chenoa hivatalos rajongói klubja – mely 2002-ben alakult – megköszönte a szervezőknek az ingyenes koncertlehetőséget, valamint megindult köztük az információáramlás is, hiszen mindenki tudni akar minden apró részletet a rendezvényről. Előreláthatóan az ország több pontjáról (Mallorca, Madrid, Barcelona, Málaga, Galicia, Baszkföld, Navarra és többek között Zaragoza), valamint külföldről is érkeznek chenoisták a kihagyhatatlan lehetőség reményében.

A klub szimpatizánsoknak és ismeretleneknek is körbeküldött meghívókat a koncertre, így népszerűsítve kedvencük munkásságát. Amit a levélben ígértek, nem volt más, mint éjszakába nyúló, igazi buli, ahol táncolni és tombolni lehet, ráadásul még kellemesen nosztalgiázni is. Hát kell ennél több?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek