Starity

Chenoa új dallal jelentkezett

2011. szeptember 28. 15:03   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cadena Dial rádióban volt hallható először a szép énekesnő legújabb dala, mely hatalmas sikert aratott – nem csak a rajongók körében.

hirdetés
Chenoa új dallal jelentkezett

A pontosan 08.00-kor kezdődő Atrévete című műsorban debütált az énekesnő legújabb dala a spanyol Cadena Dial rádió hullámhosszán. A dalpremiert egy rövid telefonos interjú előzte meg, melyben a műsorvezetők faggatóztak kicsit Laura felől.

A dal olyan friss, hogy szinte még ropogós. A rajongók már napok óta tűkön ültek, várták a reggeli rádióadást, hogy kedvencük legújabb szerzeményét meghallgathassák teljes egészében – néhány nappal a premier előtt ugyanis felkerült az internetre egy kis kedvcsináló, fél perces részlet a számból.

Chenoa új albuma várhatóan 2012-ben fog megjelenni, de az első single már most hatalmas sikert aratott, nem csak a chenoisták körében. A Como un fantasma (Mint egy szellem) egy nagyon kellemes, pörgős, diszkós szám, melyhez heteken belül érkezik a videoklip is, hiszen az énekesnő néhány nappal ezelőtt fejezte be a kisfilm munkálatait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek