Starity

Holly Madison biztosítást kötött a mellére

2011. szeptember 29. 15:03   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy-villa egykori lakója, Holly Madison 1 millió dolláros biztosítási szerződést kötött a mellére, arra az esetre, ha bármi történne kebleivel.

hirdetés
Holly Madison biztosítást kötött a mellére

Hugh Hefner egykori barátnője, Holly Madison 1 millió dollár (214 millió forint) értékben kötött biztosítást a Lloyd's of London nevű társasággal a legbecsesebb testrészére, a mellére. A 31 éves playmate elmondta, hogy mindezt magáért csinálta, és azokért, akik megnézik őt a Las Vegas-i produkciójában, a Peepshow-ban.

„Hallottam emberekről, akik biztosítást kötöttek a testrészeikre, és gondoltam, hogy akkor én miért ne tehetném ugyanezt? Ha pár hónap múlva történne valami a cicijeimmel, akkor kézhez kapnék 1 millió dollárt. Ez fedezné a későbbi kiadásaimat is” – erősítette meg a hírt Holly a People magazinnak.

Holly a show-ja alatt félmeztelenül látható, így talán érthető, hogy félti a munkaeszközét, és szükségét érezte a biztosításnak.

Mint említette, ez már nem egy új dolog, hiszen több évtizede biztosítják be a sztárok egyes testrészeiket. Példaként meg lehet említeni Bruce Springsteent, aki a 80-as években 31 millió dollárra biztosította a hangját, Jennifer Lopezt, aki 1 millió dollárra a fenekét, vagy akár Tom Jonest, aki 7 millió dollárra a mellkasszőrzetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek